Galerija Jesenska estetika Ti i frendica pokažite jesenske outfite Jesensko kuhanje +12 Kava/kakao/vruća čokolada

Ako želiš objavljivati više na Instagramu, ali ne znaš što bi objavila, onda ćemo ti sada pomoći. Nekada možeš staviti sebe, nekada selfi, a nekada i pofotkati zanimljive sitnice iz svoje okoline. Evo ideja za kul jesenske fotke, kao stvorene za Instagram!

Uvijek smo u potrazi za dobrim idejama i inspiracijama za fotke! Jesen je sada definitivno došla i možeš ju iskoristiti na različite načine. Kada netko kaže jesen, to nas asocira na šarenilo lišća, pletene pulovere, mirisne svijeće, dekice, tople napitke, šetnje šumom… Jesen je toliko toga i sada ćemo ti to i pokazati. Ukoliko ne znaš kakve bi fotke mogla objaviti na svom Instagram profilu, sada ćemo ti dati 15 ideja koje možeš lako rekreirati u mjestu gdje živiš ili u svom domu.

Mirisne svijeće Jesen je vrijeme za mirisne svijeće: Ovih 10 će ti zamirisati cijelu sobu

Tvoje fotke ne moraju biti identične, već ti ove mogu poslužiti samo kao inspiracija. Sve su totalno jesenske i instagramerske. Svi koji žele da im Instagram poprimi jesensku estetiku, evo ideja što i kako pofotkati i objaviti kroz sljedećih mjesec dana prije nego nam dođu zima i Božić. Pogledaj svih 15 ideja za fotke u galeriji iznad.

Jesenska moda Jesenski komadi koji se nose svake godine bez obzira na trendove: 10 klasika za jesen

jesen jesenska estetika instagram fotke za instagram što objaviti na instagramu ideje za objave ideje za fotke inspiracija jesensko vrijeme

Još vijesti