Galerija Mirisne svijeće Woodwick svijeća koja pucketa dok gori s mirisom Mountain Trail Sphynx mirisna svijeća Reading by The Fireplace +7 Bath & Body Works miris White Pumpkin

Kada dođe hladnije vrijeme, to nam je znak da izvučemo mirisne svijeće i krenemo ih redovito paliti. Dat će ti ugodnu cozy atmosferu i zamirisati sobu! Pa tko ih ne bi volio?

Bilo da ideš gledati seriju, odmarati, čitati knjigu, učiti, družiti se s frendicama ili da radiš bilo što drugo u sobu – mirisna će svijeća biti dobar dodatak. Samo je bitno da paziš gdje ju stavljaš kako ne bi nešto zapalila. Najbolje je na neku čvrstu površinu gdje ima dovoljno mjesta i nikako nemoj stavljati uz sami rub! Mirisne su svijeće savršene za ovo doba godine.

 

 

Možeš odabrati neku koja ima baš tipični jesenski miris poput bundeve ili kiše, a možeš uzeti i neku koja ima ugodan miris, ali koji nije tipični jesenski poput primjerice citrusnog. Postoje čak i svijeće koje pucketaju kada ih zapališ za još bolju atmosferu! Pronašli smo ti 10 svijeća koje su idealne za hladnije doba godine, svaka je savršena za jesen na svoj način! Pogledaj ih sve u galeriji iznad.

 

 

soba Kako da ti u sobi uvijek lijepo miriše: 8 jednostavnih navika koje će napraviti razliku

Slika nije pronađena Svi trikovi koje trebaš znati ako voliš mirisne svijeće: Načini da gori što dulje, pranje posudice, jačina mirisa

mirisne svijeće za jesen za sobu prijedlozi mirisnih svijeća jesenske mirisne svijeće jesenski mirisi

Još vijesti