Jesenska moda

Svaka sezona ima neke odjevne komade koji su klasici i koji se nose iz godine u godinu. Oni ne izlaze iz mode. Tako će se opet nositi i ove godine! Idealni su kao osnova svačije jesenske kolekcije.

Slijepo pratiti trendove i kupovati samo odjeću koja je te sezone u trendu i nije najbolja strategija. Tako ćeš završiti s ormarom punim stvari od kojih pola toga ne nosiš. Da bi ti odjeća u ormaru bila što više nosiva i iskoristiva za različite outfite, trebaju ti i klasici. Oni komadi koji ne izlaze iz mode i koje ćeš onda moći nositi iz godine u godinu. Upravo su takvi i ovi komadi za jesen! Od njih ćeš imati puno koristi ako ih dodaš u svoj ormar, a dio njih možeš nositi čak i u drugim godišnjim dobima, ne samo na jesen! Ovih 10 komada odjeće i obuće ne izlaze iz mode.

1.Uže traperice ravnog kraja
Traperice ravnih nogavica se mogu nositi uvijek – i kada su u modi šire hlače i skinny. Ove su sredina i postale su bezvremenski model. Super idu i na tenisice i na gležnjače!

 

 

2.Baloner
Jedna od jakni za jesen koja se nosi iz godine u godinu je baloner. S njim se ne može pogriješiti, a osim na jesen, može se nositi na proljeće. Idealna je prijelazna jakna, pogotovo za cure koje vole izgledati sređenije iz dana u dan.

Jesenski outfit Boje koje će se nositi ove jeseni: Odjevni komadi u ovih 6 boja postaju trendi

3.Pletena haljina
U jesenskim danima još nije toliko hladno pa dobar dio vremena možeš nositi i haljinu bez da se smrzavaš. Pletene su haljine tu svake godine, samo se mijenjaju modeli, no klasični krojevi nikad ne izlaze iz mode.

 

 

4.Ravne gležnjače s malom platformom
Kada gledamo kakve su cipele za jesen najisplativija investicija, to su definitivno ravne gležnjače s malom platformom – ili bez nje, isto u redu. Idu dobro na sve outfite i nose se uvijek.

5.Klasičan sako
Klasični model sakoa koji nije niti previše oversized niti totalno uzak je najsigurnija opcija. Sako može poslužiti i kao laganija jaknica ili kao dio outfita ispod toplije jakne kao dodatan sloj odjeće.

 

 

6.Kožna jakna
Uz baloner, jedna jakna koja se također nosi uvijek je kožna jakna. Koju ćeš od te dvije odabrati ovisit će najviše o tvom stilu. Možda će ti bolje odgovarati baloner, a možda i kožna, dobro je znati da pogriješiti ne možeš koju god da odabereš.

7.Pletene majice u različitim neutralnim bojama
Najobičnije pletene majice su komad koji ćeš nositi iz dana u dan. Bez ikakvih natpisa, bez ikakvih slika i u neutralnim bojama. Idu uz baš sve i za njima se u ormaru najviše poseže.

 

 

8.Majica na prugice
Svake se jeseni na police dućana vraćaju i majice na prugice, najčešće u crno-bijeloj kombinaciji. Postale su pravi klasik.

Jesenski outfiti Komadi odjeće iz Stradivariusa koje ćemo nositi ove jeseni: 15 noviteta idealnih za svaki dan

9.Karirana minica
Jesen i karirane minice idu ruku pod ruku. Kratke minice A kroja s ovim uzorkom su apsolutni jesenski hit komad. Uvijek su tu! Bez obzira na sve ostale trendove koji se nose te godine, redovito ćeš viđati djevojke u ovom komadu.

 

 

10.Hoodica
Nije bitno jesi li netko tko se oblači više sportsko ili ne, hoodica može biti dobar dodatak svačijem ormaru. Još su nešto što se nosi uvijek i svugdje. Udobne su, tople i u njima se svako osjeća ugodno – ne može bolje!

Moda jesen jesenska moda komadi odjeće klasici uvijek u trendu uvijek se nose jesenski klasici

Još vijesti