Ukrasi za auto

Kao novi vozač, vjerojatno nemaš svoj auto, nego ga dijeliš s roditeljima ili starijim bratom ili sestrom. Rijetko tko dobije odmah svoj vlastiti auto. Svejedno, to te ne treba spriječiti da auto ukrasiš i prilagodiš sebi dok ga ti voziš.

Položila si vozački! Jeeeej! Napokon možeš voziti sebe i frendicu kada idete u shopping, do grada na kavu ili želite skoknuti na izlet do obližnjeg grada. Vjerojatno nemaš svoj auto, već ćeš voziti onaj koji voze i tvoji roditelji – ali nemoj da te to deprimira, jako rijetki dobiju svoj vlastiti auto čim polože. To što dijeliš auto s roditeljima, ili možda bratom ili sestrom, ne znači da ne možeš malo ukrasiti auto i učiniti ga da ti bude slađi i ljepši. Kada ti ideš voziti, stavi u auto svoje ukrase i detalje, a kada odlaziš iz auta, ako smetaju tvojima, lako ih makneš. Popričaj s roditeljima, možda im ne bi niti smetalo da dodaš neki svoj slatki detalj. Pitanje je samo što dodati. Bacili smo oko na Ali Express, riznica u kojoj se može pronaći sve i svašta, kao i neko pravo blago. Ovih 8 ukrasa su posebno zapeli za oko – totalno su girly i za cure.

Vozačica Greške koje najčešće rade novi vozači: Nemoj i ti biti kriva za neku od ovih 8 greški

1.Igračkica koja se ljulja za unutarnji retrovizoru u autu

Ukras za auto - 6

Možda je najjednostavnije objesiti neki ukras po vlastitoj želji na unutarnji retrovizor. Doslovno možeš staviti bilo što, a bitno je samo da nije nešto što će ti smetati dok voziš. Psići na ljuljačkama su totalno slatki detalj, a usput će se i ljuljati kada ćeš voziti.

2.Cvjetić jastučić za sjedalo

Ukras za auto - 5

Ukras koji možeš staviti na vozačko sjedište, ali ako ti smeta, bit će fora i kao detalj na suvozačkom sjedalu – frendica koju voziš će ostati oduševljena. Jastučići u obliku cvjetića se mogu staviti na samo sjedalo, kao jastučić za nasloniti se ili kao jastučić za nasloniti vrat. Izgleda dobro i ako je samo jedan od njih i ako su sva tri u kompletu.

3.Hvatač snova kao ukras

Ukras za auto - 2

Još jedan sladak detalj koji možeš objesiti je hvatač snova. Izgleda slatko i baš girly, a ima ih u milijun verzija i različitih boja.

4.Pokrivalo za povez

Ukras za auto - 1

Jedan detalj koji još nismo vidjeli kod nekoga u autu, a nešto je drugačije i slatko. Radi se o pokrivalu za povez. Može biti čak i koristan ako si netko koga povez smeta i grebe. Ili može biti samo lijepi ukras. Pokrivala su mekana i flafasta – idealno!

5.Šljokičasti držač za mobitel

Ukras za auto - 7

Za cure koje vole bling-bling imamo jedan šljokičasti držač za mobitel. Super će ti doći ovakav držač ako si netko tko na mobitelu pušta glazbu dok vozi ili ako koristiš GPS navigaciju na mobitelu. Mobitel će ti stajati, a usput ćeš imati i ukras.

6.Mašnice za sjedalo

Ukras za auto - 4

Sjedala u autu možeš ukrasiti i mašnicama! Ne moraju čak niti biti ovakve mašnice koje su za auto, mogu biti bilo kakve, a bitno je samo da se mogu s nečime pričvrstiti za sjedalo. Ove su fora jer imaju malu kukicu koju samo zakačiš za sjedalo – lako se stavlja i skida.

7.Osvježivač zraka

Ukras za auto - 3

Osvježivači zraka s malim ventilatorom i ukrasnom figuricom! Ispunit će zrak mirisom, a ventilator će pomoći da se bolje rasprši. Ovakvih ukrasa ima u različitim verzijama – a čak i kad potrošiš miris, možeš ga nastaviti koristiti kao ukras jer je presladak.

8.Navlaka za unutarnji retrovizor

Ukras za auto - 8

Unutarnji retrovizor možeš ukrasiti i s navlakom. Mekana navlaka s figuricom je totalno fora i slatka, a neće ti niti smetati za pogled jer ne prekriva ogledalo. Ima s Hello Kitty, raznim životinjicama, cvijetom…

Cura vozi auto U kojoj su državi autoškole najlakše, a u kojoj najzahtjevnije? Hrvatska je jedna od tih krajnosti

auto vozač novi vozač položila vozački ukrasiti auto personalizirati auto ukrasi za auto za cure girly ukrasi za auto slatki ukrasi za auto Ali Express

Još vijesti