Kupovina grudnjaka

Ako nosiš svoju pravu veličinu grudnjaka onda će ti on stajati savršeno i neće se nazirati ispod odjeće. Vjerojatnije da će ti onda grudnjak biti i puno udobniji! Nosiš li ti pravu veličinu ili radiš neku od ovih greški?

Puno djevojaka nosi krivu veličinu grudnjaka. To je jednostavno činjenica. Kako to izbjeći? Sigurno si već vidjela tutoriale kako se izmjeriti da saznaš koja je tvoja veličina grudnjaka, a ako ti je to preteško, u nekim dućanima s donjim rubljem ti i prodavačice mogu s ovim pomoći. Šteta je da nosiš krivu veličinu grudnjaka jer će ti takav grudnjak biti puno neudobniji i neće izgledati najbolje ispod odjeće. Kada su u pitanju veličine grudnjaka, ovo su greške koje najviše cura radi i zbog kojih onda nose grudnjake krive veličine. Prije nego kupiš sljedeći grudnjak, imaj na umu sljedećih 6 stvari koje ne bi smjela raditi kod određivanja je li neki grudnjak tvoje veličine.

Zakopčavanje grudnjaka Puno cura nosi krivu veličinu grudnjaka: Na nekoliko načina možeš provjeriti jesi li i ti jedna od njih

1.Misliš da ti je potrebna ista veličina kao i zadnji put kad si kupovala grudnjak
Prije svake kupovine grudnjaka bi se trebala izmjeriti. Pogotovo sada u teen godinama dok ti se tijelo još razvija. Osim toga, kako gubimo kilograme ili ih dodajmo, tijelo nam se također mijenja i postoje šanse da će ti trebati i druga veličina grudnjaka. Nemoj pretpostavljati da ti treba ista veličina kao zadnji put – provjeri tako da se izmjeriš.

2.Misliš da ti ista veličina odgovara u svim dućanima
Baš kao i s odjećom, tako je i s grudnjacima. Vjerojatno ti je jasno da hlače u broju 36 neće biti jednake u svakom dućanu i da će ti jedne stajati super, a druge nećeš moći navući na sebe. E pa tako je i s grudnjacima. Veličine mogu varirati od brenda do brenda i od dućana do dućana. Ne uvijek, ali je moguće pa pripazi na ovo.

3.Kupuješ grudnjak bez da ga isprobaš već na oko procijeniš je li to okej veličina
Procjenjivanje veličine „od oka“ nije metoda s kojom ćeš uvijek pogoditi. Nekad hoćeš, ali nekad i nećeš. Grudnjak, baš kao i svaki drugi komad odjeće, treba isprobati prije kupovine. To što ti se čini da bi ti mogao stajati, ne znači da stvarno i hoće. Lako je prevariti se u ovakvim stvarima.

4.Ne razumiješ što znače slova, a što brojevi kod veličina grudnjaka
Nije loše znati što zapravo znače veličine grudnjaka. Obično imaju neka slova i neke brojke. Slova se odnose na veličinu košarice, a brojke se odnose na veličinu trake grudnjaka koju zakopčavaš oko tijela. To ti može pomoći kad ćeš birati grudnjake sljedeći put.

Jesenski outfit Od svih grudnjaka koji postoje ovo su 4 vrste koje ćeš najčešće nositi

5.Kupuješ veći/manji grudnjak kako bi ti grudi izgledale veće
Ovakve teorije ne drže vodu. Kupovati manji ili veći grudnjak neće pomoći, nego odmoći. Najviše će ti biti laskava tvoja prava veličina. Sve ostale će naglasiti pogrešne stvari i uništiti ti cijeli izgled. Premali će te grudnjak previše stisnuti i „prelit“ ćeš se preko njega, a od prevelikog će košarice stršati i zapravo će ti grudi izgledati još manje. Uvijek biraj svoju pravu veličinu, a ako ti se ne sviđa kako ti neki grudnjak stoji, isprobaj drugi model.

6.Zaboravljaš da će grudnjak stajati drugačije kad namjestiš naramenice po sebi
Jedna stvar koja je bitna kod isprobavanja grudnjaka i procjene kako ti stoji je i da namjestiš naramenice po sebi. Kada ih namjestiš kako treba, onda će ti on odmah bolje stajati. Nemoj zaboraviti to popraviti kod isprobavanja.

Grudnjak veličina grudnjaka greške kod određivanja veličine grudnjaka kupovina grudnjaka

Još vijesti