Slika nije pronađena

Cure često muku muče s donjim rubljem. Postoje razne situacije gdje se mogu potkrasti brojne greške poput krive veličine grudnjaka ili gaćica, nedovoljno boja, uništavanje donjeg rublja tijekom pranja i sl. No, osim ovih navedenih, nažalost, postoji još grešaka sa kojima se djevojke također moraju suočiti kako bi ubuduće to mogle izbjeći.

Možda najveća greška koju mnogi često rade (uključujući i dečke) je rijetko mijenjanje donjeg rublja. To je možda nešto najgore što se može dogoditi u situaciji s donjim rubljem, ali postoji još grešaka kojih možda ni nismo svjesni da ih radimo. Donje rublje je dio odjeće kojeg nosimo svaki dan i bez kojeg ne izlazimo iz kuće – zato bismo trebali pripaziti na greške i generalno puno više vremena i novaca posvetiti upravo ovom odjevnom komadu.

1.Reci ne čipkastim gaćicama

Svi će uvijek reći kako je čipka jedno veliko ne. Izgleda puno bolje nego bilo koje drugo rublje, ali su gaćice od čipke najpogodnije za skupljanje neželjenih bakterija. Tako da ih se može nositi nekoliko sati pa ih onda skinuti, ali ipak ne svaki dan da ne dođe do komplikacija.


 
2.Bijelo rublje ispod bijele haljine
Bijelo rublje ispod bijele haljine je kao neki mit. Da, izgledat će puno bolje nego crveno ili crno donje rublje ispod bijele odjeće, ali se i bijelo isto tako vidi! Zbog prevelikog kontrasta bijele boje i boje kože, i bijelo rublje se vidi ispod bijele odjeće. U takvim situacijama je najbolje nositi bež donje rublje, odnosno u boji kože kako bi se boje poklopile s ostatkom kože.

3.Donje rublje kao steznik

Donje rublje kao steznik podosta pomaže u situacijama kada želimo sakriti neželjene dijelove na našem trbuhu ili nogama, no uvijek postoji ALI. U ovoj situaciji donje rublje koje ima ulogu steznika može ozbiljno naštetiti vašem zdravlju ako se nosi na svakodnevnoj bazi jer stišće vaše tijelo i mišiće, a posebice mjehur pa ćete morati i češće na wc.4.Pojačano znojenje
Osobe koje se, pogotovo ljeti, puno više znoje bi trebale promijeniti gaćice barem dva puta na dan. U principu, svaki puta kada ste vani nekoliko sati, trebale bi uzeti i sa sobom gaćice te ih negdje presvući jer znoj koji se skuplja na tkanini može biti leglo raznih bakterija – zato, mijenjajte ih češće!

5.Krivi model gaćica na outfit
Krivi model gaćica se može vidjeti i kroz odjeću, pogotovo ako nosite neku usku haljinu ili suknju. Tange također nisu preporučljive za svakodnevnu upotrebu, ali su najbolje rješenje za uske haljine i suknje jer se obrub gaćica neće vidjeti kao kod onih običnih. Još jedan primjer su suknje ili hlače visokog struka kod kojih su najveća greška gaćice koje su niskog struka – na ovakve modele je potrebno staviti i gaćice visokog struka kako bi bile u ravnini s pojasom hlača ili suknje.

 

Pogledajte još:

Sportski grudnjak odličan za velike grudi – osvojio je djevojke na TikToku!

Kako se pravilno izmjeriti da bi saznala koja ti veličina grudnjaka treba?

Popularnost jednog tipa grudnjaka je posebno skočila ove godine: To je najveći trend u donjem rublju
 

Donje rublje Grudnjak greške gacice

Još vijesti