Grudnjak

Kada kupiš krivi grudnjak on ti neće toliko dobro stajati, isticat će se ispod odjeće, a i ti se nećeš osjećati toliko dobro koliko bi se osjećala da si kupila onaj stvoren za tebe. Nikad više nemoj ovako kupovati grudnjak.

Možda ti je bed kupovati grudnjak pa uzmeš neki koji misliš da će ti biti dobar i to je to. Uvjeravamo te da nema ništa u kupovini grudnjaka čega te treba biti sram. Kako odrastaš, tako ćeš vidjeti da ovo stvarno nije razlog za neugodnost jer sve cure to rade. Kupovina grudnjaka nije big deal i nitko te neće osuđivati kakav god grudnjak da kupila. Bolje je dobro proučiti što kupuješ i pitati prodavačicu ako ti treba pomoć nego kupiti neki grudnjak jer ti se čini da ti je dobar. Baš zbog toga jako puno cura nosi krivu veličinu grudnjaka. Dobro je znati da nismo jedini koji ponekad rade ove greške, ali sada ćemo naučiti. Na ovih 5 načina više ne kupujemo grudnjake.

1.Držimo se veličine koja nam je jednom određena
Jednom ti je netko rekao da si 75B ili si tu veličinu dobila kada si se sama ili u dućanu mjerila i sada se toga slijepo držiš? Loša ideja. Baš kao i s odjećom, tako i dućani s donjim rubljem nemaju baš uvijek iste veličine. Nekada imaju, ali nekada i ne. Nekada se veličine razlikuju i u istom dućanu od kolekcije do kolekcije. Nikad nemoj biti 100% sigurna u svoju veličinu i radije uvijek provjeri, isprobaj, izmjeri se. Nemoj kupovati neku veličinu zato jer tu uvijek uzimaš. Uostalom, s vremenom ti se i tijelo mijenja.

2.Ne pogledamo kako će stajati ispod majice
Greška broj 2 je da kada u dućanu isprobavaš grudnjak ne pogledaš kako će stajati ispod majice. Najbolje je tada nositi usku majicu, tako ćeš najbolje vidjeti. Kada staviš majicu preko, izgleda li dobro? Ili se negdje previše ističe? Previše te steže? Kada si u kabini, uzmi vremena da sve dobro ispregledaš i vidiš stoji li ti dobro. S uskom majicom je to najlakše provjeriti jer ako i najmanja sitnica ne valja, ovako ćeš odmah vidjeti.

Grudnjaci Kakav grudnjak ti najbolje stoji s obzirom na oblik tvojih grudi? Svaka cura ima neki od ovih 6 oblika

3.Kupujemo manji da nam grudi izgledaju veće
Ovo je jako loša ideja. Da, ako ti je grudnjak manji, više će ti stisnuti grudi i izgledat će ti veće, ali isto tako će izgledati i ružnije. Prelijevat ćeš se iz grudnjaka i to može izgledati i pomalo vulgarno. Iako ćeš postići ono što želiš, moglo bi ti uništiti cijeli izgled. Da ne pričamo koliko je udobnije nositi grudnjak koji je tvoje prave veličine. Uvijek kupuj grudnjak koji je tvoje veličine. Ako ti grudi u njemu ne izgledaju kako želiš, isprobaj neke druge modele.

4.Ne gledamo funkcionalnost nego samo izgled
Još jedna greška je da samo gledamo kako izgleda, a ne razmišljamo kako će to izgledati ispod odjeće i hoće li dobro držati grudi. Neki su grudnjaci jako lijepi, ali zbog detalja koje imaju, ističu se previše ispod odjeće, ne daju dovoljno potpore tvojim grudima ili su previše prozirni i vide ti se previše bradavice kroz odjeću. Sve su to stvari zbog kojih neki grudnjak možda ostane stajati u tvom ormariću i nikako da ga nosiš. Zato to sve uzmi u obzir kada ga kupuješ. Dobro razmisli koliko će ti biti nosiv, a ne samo koliko kul ili lijepo izgleda.

5.Kupujemo grudnjak u PMS-u ili kada imamo mengu
To su krivi dani za kupovinu grudnjaka. Nekim curama grudi nateknu u PMS-u, a nekima za vrijeme menstruacije, pogotovo prvih nekoliko dana. Zato tada ne bi trebala kupovati grudnjak jer će ti stajati drugačije ako si malo natečena. To nije tvoja prava i realna veličina grudi. Nažalost.

Slika nije pronađena Kako se pravilno izmjeriti da bi saznala koja ti veličina grudnjaka treba?

Grudnjak kupovina grudnjaka greške koje radimo kad kupujemo grudnjak zašto ti grudnjak dobro ne stoji greške s grudnjakom

Još vijesti