Zakopčavanje grudnjaka

Ne čini se da je tako teško kupiti grudnjak, ali izgleda da ipak je. Ispada da puno nas nosi pogrešne veličine grudnjaka, a da toga nismo niti svjesni. Nekada mislimo da nam ne stoji dobro iz drugih razloga, a zapravo je krivac taj što je pogrešne veličine.

Po ljeti izbjegavamo grudnjake kada je god to moguće, ali u puno slučajeva kada idemo negdje i dalje ga moramo staviti. Dodatno grije i smeta i pomaže da se više uznojimo. Puno će ti pomoći kada jednom počneš nositi grudnjake koji su baš u tvojoj veličini, odmah ćeš se u njima osjećati malo ugodnije. Brojke pokazuju da 8 od 10 žena nosi grudnjak pogrešne veličine! Neki nemaju uopće pojma ni koju veličinu približno nose, a drugi uporno kupuju krive jer misle da će im tako grudi izgledati veće ili bolje. Jako loša odluka. Najbolje će izgledati ako nosiš pravu veličinu za sebe. Jesi li i ti jedna od ovih 8 koja nosi pogrešnu veličinu grudnjaka? Evo kako ćeš to provjeriti.

1.Stražnji ti se dio cijelo vrijeme podiže previše visoko na leđa
Prvi znak da ti je grudnjak krive veličine, ili u ovom slučaju, da ti je premali. Možda ti je dobar na košaricama, ali nije po opsegu. Zato kod kupovine grudnjaka i treba gledati i broj i slovo na veličini. Slovo će označavati veličinu košarica, a broj koliko je širok. Ako ti nije dovoljno širok, stražnji će se dio cijelo vrijeme pomicati prema gore, a trebao bi stajati ravno.

2.Grudi ti se izlijevaju iz košarica
Ovo je očigledan znak da ti je grudnjak broj premali. I ne, ne izgledaju ti tako grudi veće, samo će ispod majice sve izgledati lošije. Ako ti grudi ne stanu u košarice, treba ti grudnjak s većima. Grudi ti se ne bi smjele izlijevati iz košarica s niti jedne strane, niti odozgora, sa strane niti odozdo da imaš 'underboob'. Sve to pokazuje da ti treba veći grudnjak.

Bijela haljina Boja grudnjaka koja se nikada ne vidi ispod bijele odjeće - i ne, nije ni bijeli ni bež

3.Kada kupiš grudnjak, moraš ga moći zakopčati na najdaljoj kopčici
To je znak da je dobra veličina. Sve drugo, nije tvoja veličina. Zašto je bitno da ga možeš novog zakopčati na najdaljoj kopčici? Kako ćeš ga nositi i prati, s vremenom će se grudnjak malo raširiti i postati 'opušteniji'. Kako će se to događati, tako ćeš moći zakopčavati na svaku sljedeću kopčicu i čak kada i bude malo iznošeniji i dalje će ti stajati kako treba.

4.Košarice ne stoje uz tvoje tijelo
Košarice bi trebale grliti tvoje grudi, ne bi trebalo ostati praznog mjesta ili se ne bi smjelo dogoditi da ti se kroz majicu iscrtavaju rubovi košarica. U ovom slučaju grudnjak koji nosiš zapravo je za tebe prevelik.

Slika nije pronađena Tipovi grudnjaka koje svaka cura treba imati u svom ormaru – ovih 6 će ti sigurno zatrebati

5.Žica između košarica treba biti naslonjena na tijelo
Onaj dio između košarica, nekada je prazan, a nekada ima i mašnicu ili neki sličan detalj, taj bi dio trebao biti uz tijelo. Ako nije uz tijelo i zapravo je odignut od tijela, to je još jedan znak da grudnjak koji nosiš nije u pravoj veličini za tebe.

6.Ramenice ti non stop padaju ili ti se urezuju u kožu
Obje krajnosti su loše. Ako si ih produžila ili smanjila najviše što se može, ali one i dalje ne stoje kako treba, nije problem u njima, nego si ti kupila pogrešnu veličinu grudnjaka.

Grudnjak premali preveliki pogrešne veličina kako provjeriti veličina grudnjaka

Još vijesti