Kim i njezin omiljeni frizer Chris Appleton

Nova godina obično znači i nove početke. Ako ti u životu treba neka promjena, promijeni frizuru.

Mi ti donosimo trendove koji vladaju u svijetu kose pa se inspiriraj nekim od ovih prijedloga.

1. Šiške

Šiške ti u potpunosti mogu transformirati izgled. French-girl šiške kakve je odrezala Lily Collins za ulogu u Netflixovoj seriji „Emily u Parizu“, bit će trend u 2023.-oj godini. To su šiške do obrva u srednjem dijelu, s vanjskim slojevima koji padaju do jagodica. Ujedno je i riječ o slojevitom šišanju koji ove šiške čini ležernima i prirodnijima, od onog oštrog i strogog reza.

 

 

2. Teksturirani slojevi

Ako je kosa prirodno ravna i bez volumena, slojevitim šišanjem, dobit će na volumenu. Šišanje u obliku slova „u“, gdje lice uokviruju kraći slojevi, a gdje kosa na leđima ostaje duža, spriječava da kosa izgleda beživotno.

 

 

3. Lob frizura

Lob koji dužinom pogađa točno u ključnu kost, jedna je od onih frizura koji pristaje svakom tipu kose.

 

 

4. Bob frizura

Ovo je odličan prijedlog za cure koje imaju tanju kosu, jer će na ovaj način djelovati gušće. Bob je među ostalim i praktična frizura, koju je vrlo jednostavno oblikovati.

 

  

5. Farrah Fawcett frizura iz sedamdesetih

Vintage frizure s puno volumena, kakvu su nekada nosile glamurozne filmske dive, vraćaju se u modu i sada izgledaju bolje nego ikada. Ukoliko si sretnica s dugom kosom koju ne bi željela skraćivati, ali svejedno želiš neku promjenu, predlažemo ti voluminoznu fen frizuru koju možeš dobiti uspomoć velikih viklera. 

 

 

6. Ekstenzije

Za sve one dame koje bi svoju kratku kos zamijenile dugom ili ukoliko jednostavno žele poboljšati volumen svoje kose, evo trenda koji je bio apsolutni hit 2000.-tih. Za ekstenzijama su lude zvijezde poput Kim Kardashian, Paris Hilton i Lindsay Lohan. 

 

 

 

 

frizure 2023 ideje za frizuru kako se ošišati trendi frizure lob bob ekstenzije šiške slojevi farrah fawcett trendovi iz sedamdesetih trendovi iz 2000.-tih

Još vijesti