Slika nije pronađena

Neke frizure jednostavno nikada ne mogu ispasti iz mode jer izgledaju predobro, a i mnogi ih nose na različite i nove načine zbog čega ih naprave još popularnijima. To nas veseli jer nam se neke od njih posebno sviđaju i zaslužuju biti uvijek u trendu.

Ako želiš promjenu i razmišljaš o novoj frizuri koju bi mogla nositi, onda možeš odabrati one koje su svevremenske koje su apsolutno uvijek u trendu. Neke do njih smo već mogli vidjeti u raznim oblicima, ali upravo to je njihova čar jer izgledaju dobro kako god ih stilizirali! To se posebno odnosi na ovih 5 koje je izdvojio Who What Wear, jer se s njima ne može nikako pogriješiti.

1.Bob


Ne postoji klasičnija frizura od boba, ali isto tako ne postoji frizura koja je toliko klasična i istovremeno lijepa i elegantna poput njega! Nije ni čudno što se baš bob smatra jednom od onih frizura koje će uvijek biti u trendu, a za njega je potrebno samo svakodnevno češljanje kako bi izgledao lijepo.


2.Duga i postepena

Postepenost i slojevitost je ključ ove frizure koja uvijek izgleda dobro, bila ona počešljana ili ne. Čak je možda još ljepši dojam kada frizura izgleda razbarušeno jer će te onda njezina slojevitost doći do izražaja, a i izgleda kako kosa ima puno više volumena nego obično.

3.Valovit lob

Lob je sličan kao i bob, samo što je malo duži od njega. Lob seže čak i do ramena, a izgleda odlično na apsolutno svima. Nebitno imaš li prirodno kovrčavu kosu, ili si je uvila s peglom, valovit lob je veliki trend baš zato jer svakome dobro stoji.

4.Pixie

Pixie je frizura koja možda i nije za svakoga jer ju treba znati dobro nositi, a i oblik lica treba biti onakav kakvog zahtjeva kratka frizura. No, bez obzira na to, na mnogim curama izgleda odlično i savršeno se slaže s crtama njihovih lica, a s pixijem ne možeš pogriješiti nikada jer se on nosi doslovno uvijek!

5.'Neuredne' šiške

Neuredne šiške pomalo nalikuju šiškama zavjesama, ali je jedina razlika u tome što ove šiške se ne stavljaju na stranu kao curtain bangs. No, njihova tekstura je ista jer se radi o rijetkim, prozirnim šiškama gdje se nazire i čelo, a odlične su jer i kada nemaš frizuru, izgledaš kao da ju imaš!

Pogledajte još:

Najtraženije frizure trenutno: 8 ideja koje cure najviše traže kada dođu kod frizera

Čije frizure želimo kopirati? Top 10 slavnih osoba čije se frizure najviše pretražuju

Jednostavne frizure za novu školsku godinu - ovih 5 moraš isprobati

trend bob Frizure šiške popularne

Još vijesti