Frizure za jesen

Došla nam je jesen, a osim promjene odjeće u ormaru, neki će se možda odlučiti i za promjenu frizure. Kada vidiš kakve su sve frizure u trendu ove sezone, i ti ćeš poželjeti nazvati svog frizera i dogovoriti termin.

Nakon sunca, mora i ljeta vrijeme je da osvježiš svoju kosu, a nema boljeg načina za to nego da isprobaš neku novu frizuru. Usput skrati vrhove da bi ti kosa bila što zdravija i što ljepša! Idealna kombinacija. Pitanje je samo kakvu promjenu napraviti i kakvu frizuru odabrati. U tome ti mogu pomoći jesenski trendovi. Neke su frizure već sada veliki hit, a za neke se prognozira i da će se sve više nositi u sljedećim mjesecima. Čak i da nisi spremna za šišanje, možeš promijeniti i boju kose. Opcija ima puno – točnije 9. To su frizure koje su trenutno najveći hitovi.

Trendi haljina Viralna jesenska haljina ima nasljednika: Došla je majica iz iste kolekcije i svi ju žele

1.Duge šiške i pramenovi koji uokviruju lice
Dulje šiške koje se feniraju na stranu te stepenasti pramenovi koji će uokviriti lice su savršena frizura za jesen. Možeš pronaći tonu inspiracije za ovakvu frizuru pod pojmom „butterfly haircut“. Idealna je frizura za dugokose cure koje žele promjenu, ali nisu spremne odrezati puno kose.

 

 

2.Šiške srednje dužine
Možeš napraviti i samo šiške – ako si dovoljno hrabra. Nose se i šiške srednje dužine, niti su kratke, nisi prekrivaju obrve. Definitivno prije ove frizure dobro razmisli. Za jednu ih je prigodu krajem kolovoza profurala i Kim Kardashian.

 

 

3.Bob frizura
Ne moramo ti vjerojatno niti reći koliko je bob frizura hit jer se čini da ju u posljednje vrijeme rade svi. Razumijemo i zašto –stvarno stoji odlično i izgleda tako moderno trenutno. Sve je pokrenula Hailey Bieber i kroz nekoliko se tjedana val bob frizura masovno proširio i još uvijek ne staje.

 

 

4.Razbarušena kratka kosa
Kratka kosa je jesenski hit. Ovo je samo jedan od načina na koji će se nositi. Kraća kosa koja se nosi u razbarušenoj frizuri izgleda kao nešto što je lako održavati i frizura s kojom ujutro nećeš imati puno posla.

 

 

5.Lob (bob do ramena)
Za one kojima je bob prekratak, ali im se jako sviđa, savjetujemo da prvo isprobaju lob. To je bob, ali do ramena. Malo je ipak dulje pa tranzicija s duge na kratku kosu neće biti toliko strašna.

 

 

6.Stepenasta u stilu 90-ih
Puno se starih trendova vraća ove jeseni, a jedan koji će vladati svijetom frizura je stepenasta kosa. Zbog toga što je stepenasto ošišana, izgledat će kao da tvoja kosa ima više volumena, što je veliki plus ove frizure.

 

 

7.Bixie
Između boba i pixie frizure (super kratke kose) imamo bixie! To je još jedna frizura koju možeš uzeti u obzir ove jeseni. Više se kosa ne skraćuje samo prije ljeta!

 

 

8.Smeđa kosa
Kada govorimo o bojama
kose, dvije će prevladati, a prva i najpopularnija boja ove jeseni je smeđa. Nosit će se nekoliko nijansi smeđe kose, a koju god da ti odabereš, bitno je da gledaš koja najbolje ide uz tvoj ten. Smeđu je lako za održavati i baš je jesenska promjena.

 

 

9.Tamno crvena kosa
Uz smeđu, sve se više nosi i boja „cherry coke“ i različite verzije tamno crvene boje. Crvena je općenito hit boja ove jeseni pa ne čudi da se proširila i na svijet frizura.

 

 

Jesenske manikure Ideje za jesenske manikure: 15 prijedloga koji su baš jesenski i koje ćeš htjeti na svojim noktima

Frizure jesenski trendovi u svijetu kose kakve se frizure nose Moda ideje za frizuru kako se ošišati Promjena frizure

Još vijesti