Slika nije pronađena

Čak i kada staviš onaj najveći uložak, u danima kada je menga baš obilna, i to neće djelovati sigurno i cijelo ćeš vrijeme biti u strahu da ti je procurila. Jedna je cura sada podijelila trik koji će ti itekako dobro doći u ove dane, a koji ti sigurno ne bi pao na pamet.

One dane u mjesecu se svaka cura želi osjećati što sigurnije i ne biti non stop u panici da ti je menga procurila na hlače i da će svi vidjeti. One sretnice kojima je menga blaga ne znaju ni upola kako je to kada je danima obilna. Nije ugodno, ali neke cure s tim žive svaki mjesec. Kako bi svima koji ih imaju, obilniji dani, bili ugodniji, ovo je jedan savjet koji možeš početi primjenjivati, a koji će ti ipak dati malo više sigurnosti od samo stavljala običnog uloška.

Slika nije pronađena Paranoične misli koje sve cure imaju kada dođu oni dani u mjesecu

Alice je podijelila na TikToku savjet, i cure su oduševljene. Ne treba ti ništa posebno niti nikakav poseban uložak, samo dva uloška kakve nosiš. Sve je u tome kako ćeš ih namjestiti na donje rublje.

 

@alice.williams.ovira

 

♬ 13 Angels Standing Guard 'Round The Side Of Your Bed - Silver Mt. Zion

 

Prvi ćeš uložak staviti onako kako bi ga stavila i inače. A drugi će biti dodatna zaštita. Njega ćeš okrenuti vodoravno i zalijepiti iznad prvog uloška, baš kako je i ona pokazala u videu. Kada stavljaš drugi uložak, pazi da ti prekrije jedan dio uloška koji si normalno stavila, tako da nema praznog prostora između njih. Ovako ćeš biti zaštićenija nego samo s jednim uloškom. Šanse da ti procuri su gotovo nemoguće. Samo se svejedno sjeti redovito mijenjati uloške. Jedini je problem što ćeš ovako brže potrošiti pakiranje uložaka. Ako si spremna koji ekstra žrtvovati, isprobaj ovo.

 

Slika nije pronađena Seks za vrijeme mjesečnice? Skroz moguće – ovih 7 stvari o tome trebaš znati

Slika nije pronađena Pitanje tjedna: Smije li se prati kosa tijekom menge? Ovo je 15 najbizarnijih praznovjerja o menstruaciji

menga menstruacija obilna menga uložak nema curenja

Još vijesti