That girl estetika

Samo što nije sredina kolovoza, a to znači i da se početak nove školske godine jako približava. Više nema izgovora, treba početi s pripremama. Nova školska godina je i nova stranica!

Ove školske godine možeš malo okrenuti stvari. Početi s nekim boljim navikama, pokušati biti što više u toku, ali istovremeno i brinuti o sebi – o svom mentalnom i fizičkom zdravlju. Ukoliko je i tebi privlačna estetika koja trenda pod nazivom „that girl“ i želiš i ti biti kao ta cura, možeš! Nije tako teško kako se možda čini, samo estetiku moraš malo prilagoditi svom načinu života i svojim obavezama. Ako si još u školskim klupama, donosimo ti nekoliko načina kako možeš postati ta cura. Dobar dio ovih navika ti neće biti tako teško uvesti u rutinu i još ćeš od njih imati i koristi. Evo koje to navike koje su dio „that girl“ estetike možeš i ti uzeti i postati jedna od njih.

1.Budi se rano ujutro
„That girl“ cure ne spavaju do 11. Nema toga! Za njih početak dana kreće dovoljno rano da stignu obaviti sve od doručka do kratkog vježbanja. Kada ideš ujutro u školu to možda neće biti izvedivo, ali ako si popodne, onda definitivno možeš poraditi na tome da se počneš buditi ujutro.

2.Piši dnevnik
Ovo je zapravo jako korisna navika! Piši u njega svoje osjećaje, neke trenutke bitne za taj dan, nešto što ti je na umu…što god osjećaš da trebaš izbaciti iz sebe. Svaki dan uzmi deset minuta za napisati nešto u svoj dnevnik.

3.Napravi plan dana
Ovaj tip cura uvijek ima plan dana! Ujutro si slože listu obaveza za taj dan. Sigurno će ti to dobro doći, pogotovo kada krenu testovi i ispitivanja. Ti si možeš u svoj plan dana pisati što ćeš koji dan učiti, imaš li kakve druge obaveze za obaviti, a dodaj i neke zabavne stvar – poput kave s frendicom, odlaska na dejt ili bavljenje hobijem.

Torbe Torbe za školu koje nisu tipični ruksaci: 6 opcija za cure koje nisu fan školskih ruksaka

4.Nabavi bocu za vodu – i pij vodu
Uvijek uz sebe trebaš imati bocu s vodom. Piti što veću količinu vode dnevno je dobro za tebe iz mnogo razloga, a ako imaš neku lijepu bocu pri ruci, veće su šanse da ćeš stvoriti ovu naviku. „That girl“ cure obožavaju zdrave navike.

 

 

5.Njega kože se ne preskače
Ne treba ti u skincare rutini 20 proizvoda. Dosta je i njih 5, ali da redovito radiš sve korake. Istraži koji tip kože imaš i koji su proizvodi dobri za njega pa od njih napravi svoju skincare rutinu. Ove cure imaju lijepu kožu, a to postižu i pravilnom skincare rutinom.

6.Ukrasi si stolić za učenje da ti bude motivirajuće mjesto za raditi
Stavi na zid neki motivacijski citat, posloži blokiće i kemijske, markere i samoljepljive papiriće – što god imaš od školskog pribora. Dodaj neki detalj koji će ti i taj prostor učiniti lijepim, poput vaze sa cvijećem, kaktusića, svijećom ili nekom dekoracijom. Nemoj dodavati stvari koje će ti odvraćati pažnju od učenja.

7.Jedi doručak
Doručak je bitan obrok u danu i ne bi ga trebala preskakati. U ovoj je estetici doručak itekako bitan. Možda tvoj neće svaki dan izgledati instagramerski, ali bitno je da ga pojedeš. Zobene koje su odstajale preko noći, avokado, jaja, pahuljice, sendvič, pašteta, bilo kakav doručak je dobar! Kad se želiš razmaziti, na takve si dane možeš napraviti i voćni smoothie.

 

 

8.Svaki dan ubaci u raspored neki oblik vježbanja
Kratko vježbanje, pilates ili bilo koji drugi oblik vježbanja koji ti se sviđa je dobar. Bitno je samo da svaki dan imaš u rasporedu neku fizičku aktivnost. Čak i da odeš prošetati psa i malo trčati s njim može proći!

Kupanje u moru Stvari koje trebaš napraviti u posljednjih mjesec dana prije kraja praznika: Imamo ih 14 na listi

9.Omotaj knjige u neki lijepi ukrasni papir
Pronađi neke bilježnice koje imaju korice u boji ili temi koja ti se sviđa, a da ti i knjige izgledaju ljepše, možeš ih omotati sve u neki ukrasni papir. Pastelne nijanse, nešto sa cvijetićima, što god da je slatko i girly je totalno u ovoj estetici. Naravno, ti odaberi temu koja se tebi sviđa.

10.Pronađi svoj stil
Osnova ormara i outfita ovakvih cura su basic komadi koje onda upotpunjuju nekim trendi komadima. Pokušaj i ti pronaći svoj stil i nabaviti basic odjevne komade koje ćeš onda upgrejdati s trendi stvarima.

 

 

11.Redovito uči
„That girl“ cure uvijek rade na sebi. Nema ne da mi se i neću. Možeš ih vidjeti da uče neke dodatne stvari, a u tvom slučaju, to će biti stvari za školu. Ovaj tip cura nije kampanjac. Možda ti ovo bude lakše ako si urediš prostor za učenje, kako smo ti ranije i predložili.

12.Napravi kovrče preko noći za instant frizuru sljedeće jutro
Nikada ovaj tip cure nećeš vidjeti s masnom kosom. To se ne događa! Uz to, kosa im je uvijek u top stanju i imaju neku lijepu i jednostavnu frizuru. Da bi ju i ti imala, možeš iskoristiti trikove za kovrčanje kose preko noći. Samo pronađi način koji za tvoju kosu najbolje odgovara i koji ti najmanje smeta dok spavaš. Tako ujutro imaš frizuru u par sekundi.

that girl estetika kako postati that girl srednja škola dobre navike Početak školske godine nove navike postani nova ti

Još vijesti