Slika nije pronađena

Kratko i jasno: biti prevaren je najgori osjećaj na svijetu. Osjećaš se izdano, ljuto i slomljenog srca. Preispituješ sebe i gdje si pogriješila.

Ako si se našla u ovoj situaciji, da ti je tvoj dečko nabio rogove, savjetujemo ti da pročitaš naše savjete kojima ćemo ti pokazati kako se nositi s prevarom i kako se izdići iznad svega što ti se dogodilo.

1. Nemoj se kriviti

Nisi odgovorna za ničije postupke. On te prevario zato što je mislio da na to ima pravo, a ne zbog nečega što ti jesi ili nisi napravila. Umjesto prevare mogao je popričati s tobom, mogao ti je reći da prekidate zato jer ima osjećaje prema drugoj, ali on je izabrao biti kukavica i igrati prljavo. Zato nemoj dopustiti da te okrivi za to što je napravio.

2. Ostani dostojanstvena

Nemoj ga moliti da ti se vrati. Prevario te zato što mu nisi bila dovoljna, a ako ćeš mu sad još predlagati neka rješenja, razgovore ili pomirbu, baš gaziš po sebi i svojem dostojanstvu. U ovoj situaciji ti si ta koja ima pravo biti ljuta, a on je taj koji bi trebao tražiti oprost. Zadrži hladnokrvnost, umjesto dramatičnog slanja poruka ili priređivanja scena, ispucaj bijes i energiju negdje drugdje, npr u teretani.

3. Budi sebi na prvom mjestu

Sasvim je normalno da ćeš se neko vrijeme osjećati loše. Sada si u ranjivoj fazi i stoga se brini o sebi, prepusti se omiljenim aktivnostima, posveti nekim hobijima, razveseli se shoppingom ili radi one stvari koje bi te inače učinile sretnom.

4. Odmakni se od društvenih mreža

Ukoliko si ne možeš pomoći i krećeš mahnito u pohode istraživanja profila cure s kojom te prevario, predlažemo ti da se isključiš nakratko s društvenih mreža. Tako si samo nanosiš sol na ranu. 

5. Zapamti da on nije jedini na ovome svijetu

Iako ti se sad čini kako je nastupio smak svijeta, u svakom zlu ima i nečeg dobrog. Pozitivno je to što si otkrila s kime imaš posla i što više ne ćeš trošiti vrijeme s osobom koja te ne zaslužuje. Svijet je pun zgodnih momaka koji te tek čekaju upoznati. Zato, glavu gore, vrijeme liječi sve rane. 

 

 

savjeti za prevarene cure što nakon prevare prevara u vezi kako se ponašati kad otkriješ prevaru

Još vijesti