Cura i dečko

Status veze ti se nikako ne mijenja iz „slobodna „ na „u vezi“? Evo gdje može biti problem. Moguće da i ti radiš neku od ovih stvari zbog kojih nikako ne možeš pronaći dečka i vezu.

Možda stvarno naletavaš samo na dečke koji nisu za tebe i koji nisu za vezu ili možda radiš neku od grešaka koje cure vole raditi. Iako želiš pronaći dečka i biti u sretnoj vezi, nesvjesno možeš i samu sebe sabotirati u potrazi i to s nekim vlastitim ponašanjima. Ne moraš to raditi namjerno jer sve ove stvari postanu navika i niti ne doživljavamo da ih radimo i na taj način zapravo odgurujemo moguće kandidate od sebe. Kako ćeš pronaći dečka ako niti ne želiš nikoga upoznati? Ukoliko tvoja potraga za dečkom ne napreduje već neko vrijeme i ništa se ne događa na ljubavnom planu, provjeri radiš li i ti neku od ovih stvari, koje ne bi trebala raditi.

1.Osuđuješ ljude samo na temelju izgleda
Ah ovaj ima plavu kosu, ništa od toga jer ne voliš dečke s plavom kosom. Ili se ne oblači onako kako ti se sviđa. To su sitnice koje na kraju krajeva neće imati presudnu važnost u vezi. Možda zbog takvog stava propuštaš dečka koji bi bio super za tebe. Iako je izgleda važan, jer mora ti se i fizički sviđati, nemoj da sitnice u izgledu budu tvoj glavni kriterij.

2.Ako odmah ne osjetiš iskricu – prekrižiš ga
Ne bi trebala to raditi. U filmovima smo navikli vidjeti da parovi odmah kliknu i da se pojavi ona iskrica. U stvarnom životu to uvijek nije slučaj. Prvi spoj je stresan i za tebe i za njega i taj stres može utjecati na cijeli spoj. Zbog toga nekada nema te iskrice na početku, već se ona pojavi kako se upoznajete i kada se opustite.

Par Ponašanja kojima dečkima daješ do znanja da nisi materijal za ozbiljnu vezu

3.Čekaš pravi trenutak
Nema pravog trenutka za upoznati nekoga. Taj se trenutak može dogoditi bilo kada. Ako ćeš čekati do ljeta ili dok završiš faks, možeš propustiti neke super ljude.

4.Držiš se samo jednog tipa dečki i ni makac dalje
Okej, sviđa ti se jedan tip dečki, ali ako si već pokušala s takvim dečkom i nije išlo, možda bi trebala razmisliti je li takav tip stvarno za tebe. Možda te takvi dečki privlače samo zato što si u svojoj glavi zamislila neku sliku kako bi vam veza izgledala, ali u realnosti to tako ne izgleda.

5.Čim nekoga upoznaš, počneš zamišljati vašu budućnost
Tako ćeš samo biti povrijeđena. Neće svaki dečko s kojim odeš na spoj biti „the one“ i onaj s kojim ćeš ući u vezi. Upoznat ćeš neke s kojima neće kliknuti i za par mjeseci, prije nego stvarno i postanete par, sve će se raspasti. Umjesto da odmah vaš odnos shvatiš ozbiljno, praviš se da ste već u vezi i staviš pritisak na vaš odnos, ostavi si opcije otvorene.

6.Uspoređuješ svakog novog dečka s bivšim
Nećeš pronaći još jednu osobu kakav je bio tvoj bivši. Šanse za to su jako male, gotovo nikakve. Ako ćeš u svakom dečku tražiti svog bivšeg, znači da ga još nisi preboljela. Dok ga ne preboliš, nećeš moći pronaći novu pravu vezu.

7.Ignoriraš znakove upozorenja
Kada se zagriješ za nekoga, tvoja prosudba karaktera pada u vodu. On se može ponašati kao kompletni idiot, ali ti si već toliko zaljubljena da ništa od toga ne vidiš dok ne postane prekasno. Trebala bi vjerovati svojoj intuiciji ako te upozorava da nešto ne štima.

8.Mijenjaš sebe za svakog dečka
Da bi mu se više svidjela, za svakog dečka kojeg upoznaš, mijenjaš i sebe i svoju osobnost. To nikako ne bi trebala raditi! Ti si ti, a ako mu se i ne svidiš takva kakva jesi, ni nije za tebe.

9.Kada odnos postane ozbiljniji, bježiš
Jer se bojiš da će te povrijediti i slomiti ti srce. To se može dogoditi, ali ne znači i da stvarno hoće. Dok se ne prepustiš, nećeš niti moći pronaći nekoga.

Cura i dečko Sviđaš li mu se ili ne? Odgovori na ova tri pitanja i znat ćeš odmah na čemu si

10.Praviš se da si hladna kako bi ga više zainteresirala
Ovakve igrice ti se mogu obiti u glavu. Nekada rade, nekada ne. Ako ćeš se praviti da si hladna i nezainteresirana, dečke koji su dobri i sramežljiviji možeš ovako odbiti u roku keks.

11.Dopušaš mu da te zavlači
Naravno da te neće odmah pitati za vezu ili da će ti reći da mu se sviđaš ili da te voli. Treba vrijeme da se odnos razvije, ali ako stalno padaš na dečke koji te samo zavlače, lako je izgubiti vjeru u ljubav. Ako se do 4. spoja ništa ne dogodi, nema kemije niti se osjećaš kao da mu se sviđaš, prekini to. Pitaj ga otvoreno u nekom trenu što želi i gdje vidi vaš odnos u za par mjeseci. Dok ga ne pitaš direktno, nećeš znati sviđaš li mu se na način na koji i on tebi te želite li isto.

pronaći dečka pronaći vezu ljubav što ne bi smjela raditi sabotiraš se zašto ne možeš pronaći dečka što radiš pogrešno

Još vijesti