Cura i dečko

Lako je prijeći granicu i umjesto da si zavodljiva, postati naporna. Neka ponašanja mogu biti dio tvog zavođenja, ali ako pretjeraš s njima, postići ćeš kontra efekt i nećeš ga osvojiti, nego otjerati.

Dečki su plašljivci i svaki iznenadni korak koji napraviš ga može isprepadati. Iako su djevojke nježniji spol, kada je u pitanju ljubav i vezanje, oni su ti koji su ustrašeniji. Kada nam se netko sviđa, toliko želimo tu osobu, da naše zavođenje može ispasti malo previše. Dečkima to može izgledati kao da si prejako zapela za njega i da prebrzo želiš da budete nešto više, a tek ste se upoznali. Zapravo si ti samo puna samopouzdanja, što bi i trebala biti i što je u redu, ali kada je u pitanju zavođenje, s ovim tehnikama i ponašanjima trebaš biti više chill da ih dečki krivo ne protumače i pobjegnu.

1.Stalno mu se javljaš
Znamo da bi najradije pričala s njim od jutra do mraka, ali pričekaj nekada i da se on tebi javi ili da on tebi postavi pitanje i nastavi razgovor. Želiš mu pokazati da ti je stalo i da si zainteresirana, jasno, ali on to može shvatiti kao gušenja, a još se niste ni dobro upoznali. Pokušaj malo smanjiti javljanje i pričekaj nekada i da on preuzme inicijativu.

2.Ti si ta koja poziva na sljedeće druženje i osmišljava gdje ćete ići
Da, trebaš nekada i ti biti ta koja će predložiti gdje da idete ili koja će se javiti i pitati je li za druženje. Ipak, nemoj to raditi prečesto. Još niste zajedno i skroz je u redu da se vidite i jednom tjedno, ne morate se viđati svaki ili svaki drugi dan. Pusti njega da se iskaže i da smisli gdje ćete ići.

Slika nije pronađena Budi prava profesionalka u zavođenju: 7 osnovnih savjeta koje trebaš savladati

3.Već na prvom dejtu pričaš koliko jako želiš vezu
Okej je da mu daš do znanja da želiš vezu i da si spremna za to. Ono što nije okej je ako pretjeraš i ako svaka druga rečenica iz tvojih usta bude neka koja mu daje do znanja da želiš nešto više. Pogotovo ako naglašavaš da želiš nešto više s njim – a tek ste na nekom od prvih spojeva.

4.Jasno je da su sve tvoje objave na društvenim mrežama upućene njemu
I njemu je to jasno i tvojoj frendici i tvom bivšem. Svima si jasno dala do znanja što radiš. Kombinacija zavodljivih fotki, ljubavnih opisa, pjesmi na storyjima…sve navodi na jedno: zaljubljena si u njega i želiš da on reagira. A on nikako da reagira i onda ti još pojačaš objave upućene njemu. Izgledat će napadno. Ako ne reagira, možda to radi namjerno ili jednostavno ne shvaća.

Slika nije pronađena Znakovi koje dečki neće skužiti: 7 situacija kada misliš da mu šalješ signale – ali njemu neće biti jasni

5.Igraš igrice s njim
Ne mislimo na kompjuterske igrice, već na ljubavne igrice. Možda se praviš da si nedostižna i toliko pretjeraš s tim da se on ohladi ili mu želiš dati do znanja da si poželjna i da ima još dečki s kojima se dopisuješ i koji te žele – što ga opet, može odbiti. Čekaš satima i satima da mu odgovoriš ili glumiš da si netko tko nisi. Loše ideje! Sve! Nikakve igrice nisu pametna strategija. To su djetinjasta ponašanja. Pogotovo ako ne znaš kada stati.

zavođenje osvajanje dečka Flertanje pretjerivanje odbiti sabotiraš se ljubav kako ne zavoditi tehnike zavođenja djelovati naporno

Još vijesti