Par

Pitaš se zašto nakon prvih nekoliko dejtova sve krene nizbrdo? Pogotovo ako nemaš pojma u čemu bi mogao biti problem, onda bi mogao biti u tebi. Šalješ krive signale dečkima, a da toga nisi niti svjesna.

Možda uopće nije problem u dečkima koje dejtaš, nego u tebi. Iako to vjerojatno ne želiš čuti, ali možda baš trebaš. Ako znaš da je problem u tebi, lakše ćeš to promijeniti. Nekada nismo niti svjesni toga kako će drugi pročitati naša ponašanja. I zbog toga može doći do problema i nerazumijevanja. Ti možda imaš namjere biti u vezi i pronaći ozbiljnog dečka, ali ako mu svojim ponašanjima daješ do znanja nešto drugo, onda nemoj biti iznenađena kada se on ohladi nakon nekoliko spojeva. Cure imaju neka svoja ponašanja kojima nesvjesno govore dečkima da nisu materijal za vezu (iako jesu), a evo koja su ona.

1.Otkazuješ druženje s njim
Ne zato što se ne želiš vidjeti, nego zato što si zaboravila da tada imaš nešto drugo u planu, nešto što ne možeš odgoditi. Ili imaš za učiti. Ili si u kazni, ali ne želiš mu to priznati. Što god da je, ako jednom, ili još gore – više puta, otkažeš dogovor s njima, to će u njegovim očima izgledati kao da ti se baš i ne da vidjeti.

2.Oko tebe je uvijek neka drama
S prijateljima, s bivši, s profama u školi… dečki nisu fanovi drame toliko koliko su cure. Dapače, bježat će od drama koliko je god to moguće. Zato kada vide da je neka cura drama queen to će im biti itekako znak da je to još netko tko nikako nije za vezu jer ima previše svojih problema. I netko s kim će i veza biti puna drama.

3.Ne znaš kako komunicirati
Ovo je već malo veći problem. Ako ne znaš voditi razgovor i pričati, ne izražavaš nikada svoje mišljenje, stalno šutiš, ili non stop pričaš bez da njemu daš priliku da nešto kaže, psuješ non stop, urlaš…sve to odbija.

4.Dala si mu do znanja da kod tebe stvari funkcioniraju da je tako kako ti hoćeš ili nikako
Nema sredine, nema kompromisa. Pogotovo kada je u pitanju veza. Znaš što želiš i misliš da nema ništa loše u tome da mu to i jasno daš do znanja. Možda ipak ima nešto loše u tome. Zašto bi htio biti u vezi s nekime tko mu već u početku dejtanja daje ultimatume i pokazuje da nije za nikakav kompromis?

zaljubljeni par Znakovi da te smatra svojom curom iako još niste službeno u vezi

5.Napila si se na dejtu
Ovim mu pokazuješ da ti je odnos s njim više zabava nego upoznavanje nekoga za ozbiljnu vezu. Vidi se da ti je bitnija zabava od upoznavanja njega.

6.Iznenada postaneš hladna prema njemu jer ti nešto nije po volji
Bilo da je nešto rekao ili napravio, nećeš reći da te to smeta, nego ćeš se samo odjednom početi ponašati hladno i distancirano. Osim što ćeš ga zbuniti takvim ponašanjem jer neće imati pojma što se događa, ako to radi cura koju jedva poznaje, vjerojatno ju neće htjeti bolje upoznati.

7.Pričaš mu tračeve
Iako i dečki vole tračati, vjerojatno na prvim spojevima ne želi slušati tračeve, nego o tebi. Ovo je još jedna stvar koja mu govori da s tobom u paketu dolazi drama.

8.Odmah si na prvom spoj nasrnula na njega
Razumijemo, sviđa ti se jako i ne možeš se suzdržati, ali ovakvim mu ponašanjem samo govoriš da vaš odnos gledaš kao fizički, a ne kao nešto više. Iskoristi prve spojeve da ga bolje upoznaš. Ako padne koja pusica, super, ali nemoj pretjerivati s fizičkim kontaktom.

9.Pričaš mu o dečkima koji ti se sviđaju
Kako ti je zgodan ovaj dečko koji je upravo prošao pokraj vas! Ili kako si u tramvaju srela super lika! Ne, ne i ne! Ovo ne bi smjela pričati nekome tko ti se sviđa i s kim bi htjela vezu. Što god da mu želiš tim poručiti, nemoj, neće to shvatiti nikako drugačije osim da nisi zainteresirana za njega.

Cura i dečko Stvari koje niti jedna cura ne bi trebala nikada napraviti zbog dečka

veza dečko dejtanje ozbiljna veza znakovi znakovi da nije za vezu

Još vijesti