Slika nije pronađena

Sigurno si bila u situaciji da si odbila nekog dečka samo zato što inače ne preferiraš njegov tip. Upravo zbog toga bi trebala možda malo promisliti i dopustiti takvim dečkima da se bolje upoznate.

Normalno je da kod dečka postoje određene stvari koje ti se jako sviđaju i ne želiš prihvatiti drugačije od toga. Svaka cura ima neki svoj tip dečka koji ju privlači, ali postoje i brojni primjeri gdje su cure završile u sretnim vezama sa svojim totalnim suprotnostima koje definitivno ne odgovaraju nekim njihovim kriterijima. Baš zato i ti trebaš proučiti ove razloge zbog kojeg će ti biti jasnije zašto bi trebala pružiti priliku nekim dečkima koji možda i nisu tvoj tip.

1.Možda će ti se svidjeti neke osobine koje do sada nisu
Iako misliš da ti se kod dečka nešto specifično jako sviđa, kod drugog tipa ćeš možda saznati da to ipak nije tako ili će ti se svidjeti nešto potpuno drugačije o čemu do sada uopće nisi ni razmišljala.

2.Izaći ćeš iz svoje komfor zone
U ovoj situaciji je možda najbitniji tvoj izlazak iz komfor zone. Sigurno se dobro osjećaš u njemu, ali na taj način nećeš steći nova poznanstva i prilike koje ti se pružaju. Baš zato će ti izlazak iz svoje komfor zone to olakšati, ne samo kada je u pitanju tip dečka, nego i općenito u svim drugim životnim situacijama. Neka to bude prekretnica!

via GIPHY

3.Možda je baš on tip koji tebi zapravo odgovara
Cure često misle da imaju svoj tip, a na kraju se iznenade kad upoznaju nekog tko uopće ne zadovoljava kriterije njihovog tipa. U takvim situacijama se najčešće i dogodi da joj se svidi nešto potpuno suprotno od onog što su zamišljale.

Zaljubljeni par Komplimenti koje ti simpa govori kada mu se sviđaš: Ako je jedan od ovih 13, sigurna si

4.Imat ćeš više suosjećanja
Samim time što ćeš prihvatiti upoznati drugačiju osobu od one koju inače očekuješ ćeš stvoriti dodatno suosjećanje. Pod tim suosjećanjem se misli na ono prema drugoj osobi jer ćeš početi prihvaćati druge stvari koje do sad nisi, a automatski ćeš imati više suosjećanja prema njima koji možda ne odgovaraju svim kriterijima koje si ti zamislila.

via GIPHY

5.Možda ćeš shvatiti da do sada ni nisi imala svoj tip
Iako svi mislimo da imamo svoj tip dečki, često se zeznemo. Neke cure s vremenom shvate da ni nemaju svoj tip jer im se kod svakog sviđa nešto što se baš i ne može spojiti zajedno. Zato tip za njih ne postoji, jer svaki ima ono nešto, a možda se isto dogodi i tebi.

6.Postat ćeš otvorenija po pitanju druženja
Ovo pravilo ne vrijedi samo za dečke, nego i za sva druga poznanstva općenito. No, što se tiče tipova dečki, možda ćeš baš krenuti davati više prilika različitim tipovima o kojima inače ni u snu ne bi razmišljala.

via GIPHY

7.Bit će ti zabavno jer ćeš istraživati
Svako novo istraživanje sa sobom nosi dozu uzbuđenja koja može biti zanimljiva. Baš zato ti može to biti i zabavno jer ćeš istražiti kod dečka neke stvari koje ti do sada nisu ni pale na pamet. Zato se opusti i sve će biti okej!

Zaljubljeni par Zašto stalno razmišljaš o njemu? Postoji 9 razloga koji to objašnjavaju

Slika nije pronađena Nemoj paničariti prije prvog dejta: Evo kako možeš smanjiti nervozu prije susreta s njim

veza ljubav dečko tip dečka druga prilika šansa drugačiji tip dečka

Još vijesti