Zaljubljeni par

Sigurno ti se barem jednom dogodilo, ili ti se sada događa, da ne možeš prestati misliti o dečku koji ti se sviđa. To je potpuno normalno, ali postoje i neki opravdanirazlozi zbog kojih ti se to događa.

Zaljubljenost je prolazna, ali ako imaš dublje osjećaje prema dečku koji ti se sviđa ili s kojim si u vezi, onda sigurno i stalno razmišljaš o njemu. Iako ti to sigurno ne smeta što stalno razmišljaš, razmotri ove razloge koji pokazuju zašto to radiš i zašto to zapravo ne želiš prestati raditi.

1.Sviđa ti se
On ti se jako sviđa – fizički i psihički. Privlače te neke sitnice vezane uz njega, a upravo to je razlog zašto ne možeš prestati misliti o njemu. Ne samo da ti se sviđa on, nego ti se sviđa to što imate i zajedničke interese.

2.Snažna emocija između vas dvoje
Emocija je još snažnija od obične privlačnosti koju osjećaš prema njemu. Pogotovo kada je ta emocionalna veza sklopljena između vas dvoje, a ne samo kod jedne osobe. Kada ne možeš prestati razmišljati o njemu, znači da si se jako vezala za njega i na emocionalnoj razini.

via GIPHY

3.Stvorila si duboke osjećaje prema njemu
Dubinski osjećaji nisu tako laki. Niti ih se ne možeš samo tako riješiti. Zato je normalno da stalno razmišljaš o njemu jer dubinski osjećaji ne prolaze sami od sebe, a i ako niste u kontaktu, sigurno će te držati još neko vrijeme.

Slika nije pronađena Nemoj paničariti prije prvog dejta: Evo kako možeš smanjiti nervozu prije susreta s njim

4.Niste se još dovoljno upoznali
Ako ste tek na početku druženja ili veze, normalno je da stalno razmišljaš o njemu jer se još uvijek niste dovoljno upoznali. Osjećaš želju da saznaš još više stvari o njemu koje nisi saznala do sada pa je to samo još jedan od opravdanih razloga zašto ne možeš prestati razmišljati o dečku.

via GIPHY

5.Susrećeš se s nekim psihološkim problemima
Psihološki problemi se mogu javiti kada polako postaneš i opsesivna te opsjednuta s njime. To s jedne strane nije dobro, pogotovo ako se pretvori u osjećaj opsjednutosti kojeg imaš prema njemu, a on kasnije može rezultirati i opsesivno-kompulzivnim poremećajem.

6.Duboka ljubav i osjećaji prema njemu
Ako stalno razmišljaš o njemu i zaista ga želiš te bi htjela da budete zajedno. Onda si već stvorila duboku ljubav i osjećaje prema njemu na višoj razini. To je potpuno normalno, a i lijepo je razmišljati o osobi koju istinski voliš, bez obzira jesi li svjesna toga ili ne.

via GIPHY

7.Znatiželjna si jer se želiš još više družiti
Kada ti se netko sviđa i kada si zaljubljena u njega, normalno je da se želiš družiti čim više s njim. U tebi se tada budi znatiželja za tom osobom, kao i za zajedničkim druženjem.

If I Stay i The Last Song Filmovi koji dokazuju da ne smiješ imati niska očekivanja od dečka: 8 njih zbog kojih ćeš znati što zaslužuješ

8.On ne osjeća isto prema tebi
Još jedna moguća situacija je da se ti njemu ne sviđaš. Zato te taj osjećaj i muči pa stalno razmišljaš o njemu i o razlozima zbog kojih mu se nikako ne možeš svidjeti. No, ako i je ova mogućnost u pitanju, onda si toga i svjesna.

via GIPHY

9.Podsjećaš se na lijepe trenutke koje ste proveli zajedno
Kada o nekom stalno razmišljaš, jedan od razloga su i lijepi trenuci koje ste proveli zajedno pa ih se zbog toga i prisjećaš. To je potpuno normalno jer ti je druženje s njim bilo lijepo pa ih se stalno i prisjećaš.

Cura i dečko Dečki otkrivaju: Kako prepoznati da si mu samo kratkotrajna zabava i da ne želi ništa ozbiljno s tobom

ljubav veza psihološki razlozi razmišljanje zaljubljenost

Još vijesti