Femme fatale

Cure na TikToku povele su se za novim trendom koji možete pronaći pod hashtagom „dark femme energy“ ili mračne ženske energije, a za koju mnoge tvrde otkako su je otkrile, da nemaju problema s pronalaženjem dečkiju ili dejtanjem.

Novi je trend fokusiran na tamnu stranu psihologije i zaranja duboko u ono što dečke izluđuje. Možda zvuči pomalo zločesto, ali čini se kako pali. U osnovi cure dijele na TikToku kako podmuklim taktikama natjerati dečka da postane opsjednut vama.

 

@jordanadoesthings ❤️‍🔥🔥💫 #feminineenergy #feminine #divinefeminineenergy #divinefemininerising #divinefemininehealing #divinefeminine #selflove #selflovejourney #lawofpolarity #manifestyourdreams #darkfeminineenergy #darkfeminine ♬ original sound - Jordana 💫🤍🪄

 

TikTokerica Jordana na ovoj se platformi predstavlja kao trenerica za oslobađanje ženske energije. Ona je u svojoj objavi podijelila sa svojim pratiteljicama kako aktivirati svoju mračnu žensku energiju kroz 7 koraka.

  • Obucite se – kad izgledate dobro, osjećate se dobro
  • Vodite brigu o sebi
  • Našminkajte se – istaknite svoje karakteristike
  • Idite na manikuru i razmazite se
  • Kupite same sebi predivno cvijeće
  • Kupite si mirisne svijeće
  • Napravite si kupku za opuštanje

Iako se ovaj trend naziva mračnim, mi bismo rekli da ovo što Jordan promiče je sasvim uredu, jer promiče brigu o sebi i slatka mala zadovoljstva koja vam mogu svakodnevnicu učinit ljepšom. Zadovoljne i sretne djevojke zrače samopouzdanjem pa ne sumnjamo kako imaju puno romantičnih ponuda za spojeve.

No ukoliko ćete pretražiti ovaj pojam na TikToku, vidjet ćete kako cure savjetuju poneke ružne stvari, tipa kako manipulirati dečkima, kako ih natjerati da rade ono što vi želite ili kako uništiti njihov ego. Cure tvrde da takve zločeste manipulacije funkcioniraju.

Možda ove taktike mogu funkcionirati u početku, ali dugotrajno igranje toplo-hladnih igrica jednostavno nije uredu. Stoga umjesto da potrošite sate i sate pokušavajući shvatiti kod tih cura s TikToka kako manipulirati dečkima, radije pokušajte primijeniti ono što Jordan kaže, a to je podizanje vlastitog samopouzdanja.

Samopouzdana cura Što samopouzdani ljudi NE RADE: 13 ponašanja s kojima moraš prestati ako želiš postati samopouzdana

 

dark femme energy mračna ženska energija manipulativne tehnike zavođenja kako zavesti dečka kako zadržati dečka ljubav i veze

Još vijesti