Zaljubljeni par

Kada su u pitanju veze, cure imaju više strpljenja i više tolerancije nego dečki. Većina će dečki otići iz veze u kojoj misle da se cura prema njima ne ponaša kako treba, a cure će loša ponašanja trpjeti godinama, sve zbog „ljubavi“.

Nema te količine ljubavi koja može opravdati ostanak u vezi u kojoj se dečko prema tebi ne ponaša kako treba. Zaslužuješ nekoga tko će se prema tebi ponašati kao prema princezi – i ništa manje od toga. Nemoj pristajati na veze koje te ne čine sretnom. Prije nego i shvatiš, zaglavila si u vezi s dečkom koji se uopće ne trudi i koji ti svojim ponašanjima pokazuje da mu nije toliko stalo do tebe. Koliko god da ga voliš, stavi sebe na prvo mjesto i otvori oči. Niti jedna cura ne zaslužuje dečka koj se ovako ponaša jer s ovih 12 ponašanja, on ti poručuje da nije materijal za vezu. Dame, vrijeme je da podignemo kriterije! Ove stvari više ne trpimo.

Narcis Znakovi po kojima ćeš prepoznati da ti je dečko narcis: Izvuci se iz toksične veze na vrijeme

1.Stalno je na mobitelu kada ste zajedno
Kada ste zajedno, onda bi to vrijeme trebali provoditi kvalitetno i družiti se, a ne biti na mobitelima. Ako on to ne shvaća, čak i nakon što mu otvoreno kažeš, sljedeći se put samo ustani i otiđi. Zašto bi ti imala poštovanja prema njemu, ako on nema prema tebi i tvom vremenu? Jedno je odgovoriti na poruku ili staviti objavu na Insta, a drugo stalno nešto tipkati.

2.Ne sluša kada nešto pričaš
Već si primijetila da kada mu nešto pričaš to se čini kao da pričaš zidu jer nema baš nikakve reakcije? Ne pamti sitnice i detalje koje si mu rekla, ne čini se zainteresiran kada mu pričaš o nečemu što te muči, koluta očima…

3.Nikada nije on taj koji će napraviti kompromis, uvijek moraš ti
Ispravno bi bilo da nekada ti budeš ta koja će napraviti kompromis, a nekada on. Nikako nije u redu kada samo jedna strana mora pristajati na kompromise. Ovo je itekako bitno za veze da bude uravnoteženo.

4.Ni ne trudi se biti romantičan i iznenaditi te nekim slatkim malim gestama
Razumijemo, dečki nisu romantični i neki stvarno nemaju ni „R“ od romantike u sebi, ali onaj kojem je stalo će se i dalje potruditi. Barem ponekad! Nisu romantične geste samo one velike geste koje vidiš na filmovima, već i neke slatke, male geste. Poput toga da se sjeti koja ti je omiljena čokoladica i kupi ti ju kada ide u dućan, da ti kaže volim te nekada random u danu, da ti se javi samo da vdii kako si, da pogleda s tobom romantičnu komediju koju voliš...

5.Laže ti
Treba li uopće objašnjavati zašto ovakvog dečka trebaš ostaviti? Nema te laži koja je opravdana, pogotovo ako si ga već više puta uhvatila da mulja.

Zaljubljeni par Testiraj ga: Prije nego uđete u vezu tvoj budući dečko mora ispuniti ovih 10 'zadataka'

6.Ne ispunjava obećanja koja daje
Lijepo ti je čuti neko obećanje koje ti da, ali kada sve ostane na riječima, bolje da nije ništa ni rekao. Iako ti obeća sve i svašta, nikada ti još ništa od toga stvarno nije ni dao. I vjerojatno ni neće.

7.Priča loše o tvojim prijateljicama
Dečko ti je možda bitniji od prijateljica, ali veće su šanse da će ti upravo one i dalje biti u životu za 10 godina, nego on. Nikada nemoj dozvoliti dečku da priča loše o tvojim frendicama. Tko to radi? Očito nema poštovanja.

8.Ne šalje ti slatke porukice za dobro jutro ili laku noć
Ovo nije nešto zbog čega se trebaš posebno veseliti, već nešto što bi se trebalo podrazumijevati. Nije teško niti će uzeti puno vremena. Poslati slatku porukicu za dobro jutro ili reći laku noć kada ide spavati je nešto što trebaš očekivati u vezi.

9.Ne želi se vidjeti danima
Ima izgovore i tako se nekada ne vidite skoro cijeli tjedan. Svi imamo nekada dane i tjedne kada imamo više obaveza, problem je ako je ovo ponašanje njegovo standardno ponašanje. Nisi luda ako posumnjaš da ti nešto mulja ili da se viđa s još nekim, skroz je okej očekivati da ćete se vidjeti barem par puta tjedno.

10.Treba mu dugo da ti odgovori na poruke
Ostavlja te na seenu ili ti uopće ne odgovara, a vidiš da je bio online. Sumnjivo! Što god da mu bio izgovor, svatko ima toliko vremena da barem napiše da je sada u gužvi.

11.Nakon svađe se nikada zapravo ne ispriča
Dogodi se svađa, ne pričate neko vrijeme i onda je opet sve kao prije. Isprika od njega nikada ne dođe, čak i u situacijama gdje je jasno kao dan da je upravo on taj koji je nešto skrivio. Ili ti samo da neki izgovor ili ni to.

12.Vrijeđa te i iskorištava
To nije ljubav. Bilo kakvo ružno ponašanje pokazuje da te ne voli, što god da on rekao. Niti jedna cura ne bi trebala trpjeti uvrede, ponižavanja ili iskorištavanja od strane dečka. On bi te trebao štititi, a ne biti izvor takvog ponašanja.

Slika nije pronađena Ne bi trebala s ovakvim dečkom ući u vezu: 7 znakova da on još nije spreman za ozbiljnu vezu

Loša veza loš dečko nije materijal za vezu loša ponašanja U vezi nije okej ne bi trebala tolerirati razlozi za prekid znakovi loše veze znakovi da mu nije stalo

Još vijesti