Čekanje poruke

Najgore je čekanje na poruke, a još gore kada čekaš odgovor od svoje simpe. Možda si ti samo nestrpljiva, a možda on ima i neke od ovih potencijalnih razloga zašto ne odgovara.

Kada ti se netko sviđa i jedna minuta traje vječno ako čekaš njegov odgovor na poruku. No, možda zaista ima neki opravdani razlog zbog kojeg nije odmah dostupan. Ne moraš odmah razmišljati da se nešto loše dogodilo, pa da zato ne odgovara, ali bi ipak trebala razmotriti potencijalne razloge zašto ga nema. S napomenom da ti se neće svi možda baš svidjeti – jesi li ti kriva za njegovo neodgovaranje?

1.U školi je ili na faksu.
Svi znamo da kada smo u školi ili na faksu, ne bi smjeli tipkati na mobitel. Možda je i on baš sada u jednoj takvoj situaciji pa ne može odgovoriti da slučajno ne bi naišao na neugodnosti.

via GIPHY

2.Ne sviđaš mu se.
Nekada se, nažalost, moraš pomiriti sa stvarima takvima kakve jesu. Možda mu se jednostavno ne sviđaš dovoljno, a on je toga svjestan, pa ti ne želi odgovoriti. Gledaj to s vedrije strane – bolje da znaš odmah nego da te zavlači za nos.

Zaljubljeni par Testiraj ga: Prije nego uđete u vezu tvoj budući dečko mora ispuniti ovih 10 'zadataka'

3.Pomaže roditeljima.
Ima dečki koji i pomažu svojim roditeljima, a sama znaš kakvi su roditelji kada im pomažeš. Nema šanse da primiš mobitel u ruke dok sve nije gotovo! Zato ako je ovaj razlog u pitanju, imaj razumijevanja.

via GIPHY

4.Druži se s prijateljima.
Dečki općenito baš i ne tipkaju na mobitel ako su s muškom ekipom. Pogotovo ako je u pitanju gledanje utakmica ili gejmanje jer onda možeš zaboraviti na njegov odgovor.

5.Ne voli se dopisivati.
Ima ljudi koji se ne vole dopisivati. Oni su više za razgovor uživo ili eventualno preko mobitela pa samim time ni nemaju naviku stalno provjeravati obavijesti i odgovarati na poruke. Prema njima trebaš isto imati razumijevanja jer nismo svi isti.

via GIPHY

6.Zaboravio je.
Dečki kao dečki – zaboravljaju. Zato se nemoj čuditi ako ti kaže da je zaboravio odgovoriti na poruku jer je lako moguće da je to zaista i istina. Oni ne razmišljaju na isti način kao cure pa je moguće da se ovo dogodi.

Slika nije pronađena Pitanja koja MORAŠ pitati svog dečka: Njegovi će ti odgovori reći je li on prava osoba za tebe

7.Pravi se da je nezainteresiran.
Iako ova taktika i nije najbolja prema curama, neki se jednostavno prave nezainteresirani ili nedostižni na način da ignoriraju tvoje poruke. Tako žele stvoriti tebi osjećaj da se moraš više potruditi oko njih umjesto da samo čekaš njihov odgovor na jednu poruku.

via GIPHY

8.Povrijedila si ga.
Razmisli što si mu rekla ili natipkala u posljednje vrijeme, a da bi ga moglo povrijediti. Možda se ne osjeća najbolje ili gubi osjećaje prema tebi jer si ga nečime povrijedila, a ti sama najbolje znaš s čime.

Slika nije pronađena Nisu ni dečki hrabri: Znakovi da mu se sviđaš, ali je presramežljiv da napravi prvi korak

veza ljubav poruka odgovaranje na poruku čekanje poruke simpatija razlozi

Još vijesti