Cura puna sebe

U situaciji kada si ti jedina u svom društvu koja još nema dečka, možeš se početi osjećati loše i pitati se što nije u redu s tobom. Nemoj uopće krenuti tako razmišljati. Uvjeravamo te da je s tobom sve u najboljem redu, samo još nisi imala prilike upoznati nekog za sebe. A možda je i bolje tako – evo zašto.

Čini se kao da je kraj svijeta jer si jedina koja još uvijek nema dečka ili još nije bila u vezi, ali nije tako strašno. U srednjoj većina počne dejtati, upoznavati ljude i ulaziti u veze. Većina, ne svi. I to je u redu. Možda nisi imala prilike upoznati nekoga tko bi ti se toliko svidio ili nisi bila sretna u ljubavi. Imaš još puno vremena za pronaći dečka i ući u vezu, a sada ti je možda i bolje da budeš sama. Provesti srednju solo zapravo uopće nije tako loše, a sada ćemo ti dati i 7 razloga zašto to mislimo. Kada ih pročitaš, bit će ti malo lakše jer si solo.

1.Možeš se fokusirati na prijateljice
Prijateljstva su bitna. Bitnija čak i od veze. Iako bi bilo lijepo da imaš dečka, nema smisla sjediti i plakati. Iskoristi to vrijeme i provodi ga s prijateljicama. Učvrstit ćeš odnose s frendicama i dobro se zabaviti. Veza stigne doći i kasnije.

2.Srednjoškolske veze često ne opstanu
Neke da, uvijek postoje iznimke, ali većina srednjoškolskih veza nije zauvijek. Najgori scenarij koji se može dogoditi je i da prekinete taman pred državnu maturu i to te totalno izbaci iz takta pa ju ne riješiš dovoljno dobro koliko si mogla. Upravo je to razdoblje pred kraj srednje ono kad krenu prekidi jer shvatite da ćete na faks u totalno različite gradove.

Solo cura Mitovi o solo ljudima: Ako nisi u vezi, ovih 9 stvari će ljudi najčešće misliti o tebi

3.Umjesto na dečka, možeš se fokusirati da upišeš faks koji želiš
Uz prijateljice, još jedna stvar na koju se možeš fokusirati je faks. Ukoliko se želiš baviti u život nečime za što ti treba faks, a pogotovo neki gdje je velika navala i teže upasti, srednja ti može biti dobra odskočna daska, ako se potrudiš dovoljno oko nje. Dečka stigneš naći i kasnije.

4.Dečki su u srednjoj ionako još jako nezreli
Dečkima treba dulje nego curama da sazriju i možda je zapravo i bolje za tebe da nemaš posla s dečkima za sada. Zapravo ti čine uslugu – gledaj to tako! Ionako ćeš kasnije upoznati sigurno puno zgodnije dečke nego što su oni iz tvoje srednje.

Slika nije pronađena Svojoj single frendici NIKAD ne bi smjela reći ovih 6 stvari – ne tješiš ju nego pogoršavaš situaciju!

5.Naučit ćeš neke stvari o vezama od frendica koje će ti kasnije pomoći
Nije da nećeš znati ništa o vezama. Ako su tvoje frendice u vezi, naučit ćeš puno o dečkima i o vezama i od njih. Možda na njihovim greškama i naučiš neke bitne lekcije koje ćeš moći iskoristiti kasnije na svojoj vezi. Bolje je učiti na tuđim greškama nego na svojima.

6.Nikome neće smetati ako si stalno vani sa svojim curama
Nema provjeravanja gdje si, biranja s kim ćeš ići van ovaj vikend…uostalom, uvijek su izlasci s frendicama zabavniji! Nikome neće smetati ako malo flertaš ili plešeš s nekim slatkim dečkom kojeg si vani upoznala ili ako napraviš dogovore s frendicama za cijeli vikend.

7.Manje drame
Kao što si do sada možda već i zaključila, ne imati dečka znači i manje drame. To je samo još jedan plus!

solo sama single nisi u vezi Srednja zašto je bolje biti solo razlozi ne imati dečka u srednjoj školi bolje bez dečka

Još vijesti