Cura i dečko

To što si solo nije kraj svijeta, već idealna prilika da poradiš na sebi i da budeš spremna za sljedeću vezu kao bolja verzija sebe. Svima nam rad na sebi može dobro doći jer ipak nitko nije savršen.

Najgora ideja koju možeš imati je da iz jedne veze odmah uskočiš u drugu. Da, tako će ti biti lakše i možda će ti se činiti da nećeš biti tako tužna, ali postoje i dobre šanse da će ti se to obiti o glavu. Pogotovo ako si tip cure koja želi ozbiljnu vezu. Solo status možda nije ono što želiš, ali ti može biti dobra prilika za neke druge stvari. To možeš iskoristiti kao period da se pripremiš za sljedeću vezu i da ti ona bude bolja, i da ti u njoj budeš bolja. Imamo 8 stvari koje možeš napraviti dok si sama da ti sljedeća veza bude bolja.

Single djevojka Nemaš dečka, ali! 6 razloga zašto bi trebala biti ponosna na svoj solo status

1.Promijeni izgled da dobiješ samopouzdanja
Svi imamo neke stvari na svom izgledu oko kojih se brinemo i s kojima nismo sretni. One nam ruše samopouzdanje, a u puno slučajeva je to moguće promijeniti. Ne sviđa ti se tvoj nos? Nauči kako ga konturirati. Ne sviđa ti se trbuščić koji imaš? Kreni vježbati. Misliš da ti je izgled dosadan? Promijeni stil ili boju kose. Promjena izgleda može dovesti do toga da imaš više samopouzdanja, a to će ti pomoći i osvojiti dečke i biti u vezi više opuštena.

2.Kreiraj svoju tjednu rutinu da ne ovisiš o dečku
Napravi svoju rutinu, imaj dane kada radiš neke određene stvari i koji su rezervirani za to. To može biti dan za kavu s frendicom, spa dan, dan za izlazak s ekipom…kada uđeš u vezi, nastavi imati te dane. Imat ćeš rutinu i pokazat ćeš dečku da ti je život super, da si ti super i da ne čekaš samo kraj mobitela da ti se on javi. Koliko je god u vezi bitno da se viđate i provodite vrijeme skupa, bitno je i da ga provodite odvojeno. Ovako ti ta odvojenost neće loše pasti i nećeš izgubiti sebe u vezi.

3.Istraži nove hobije
Još jedan od načina kako u vezi ne ovisiti stalno o dečku i njegovom slobodnom vremenu je da imaš načine za popuniti svoje slobodno vrijeme bez njega. Tu dolaze hobiji! Oni će ti pomoći da budeš svoja osoba, a pomoći će ti i da se još dodatno izgradiš kao osoba, da tvoja osobnost procvjeta.

4.Razmisli o tome što si pogrešno radila u prošloj vezi
Iskoristi vrijeme i da analiziraš prošlu vezu. Volimo misliti da nismo mi krivi za to što se raspala, ali uvijek su obje strane te koje su nešto napravile pogrešno. Što prije to prihvatiš i prepoznaš svoje greške, to bolje za tebe jer ćeš onda znati u sljedećoj vezi pametnije.

Zamišljena djevojka [HOROSKOP] 6 znakova zodijaka koji imaju najveće šanse ostati solo ZAUVIJEK

5.Razmisli kakvog dečka želiš i koji su ti kriteriji najbitniji
Što za tebe znači savršena veza i savršeni dečko? Za svakoga će to značiti nešto drugo. Razmisli i što ti je to posebno nedostajalo u posljednjoj vezi. Nemoj se tu toliko fokusirati na fizička obilježja, već na osobine i ponašanja koja želiš u dečku. Kada imaš svojih par najbitnijih kriterija, drži ih se i ne spuštaj ih za nikoga. U redu je imati kriterije i ne pristajati na vezu s bilo kim tek toliko.

6.Radi na nekom svom lošem ili negativnom ponašanju
Ispravi neko svoje loše i negativno ponašanje. Imaš vremena! Možda si netko tko brzo plane, netko tko overthinka, netko tko puši ili netko tko voli od svega napraviti dramu. Potraži načine kako pobijediti to svoje ponašanje koje ti stvara probleme i koje je možda bilo uzrok problema u prošloj vezi.

7.Učvrsti prijateljstva
Prijatelji će ti biti oni koji će ostati, a dečko…tko zna! Prijateljice će se veseliti s tobom kada nekog novog upoznaš, ljutiti se s tobom kada nešto pogriješi ili biti rame za plakanje kada te rastuži. One će te zaustaviti od slanja poruka koju mu ne trebaš poslati i pomoći ti sastaviti onu zavodljivu poruku zbog koje će se dodatno zaintrigirati. Prijateljice će ti i dati savjet i reći svoje iskreno mišljenje o novom dečku. Vjeruj nam, trebaš ih.

8.Izvodi samu sebe na dejtove
Još jedan od načina kako si podignuti samopouzdanje da u novu vezu uđeš kao najbolja verzija sebe. Izaći sama u kino, na kavu ili na koncert nije najjednostavnija stvar, ali je nešto što je svima potrebno da nauče raditi. Lakše je kad je netko s tobom, ali otići negdje solo također ima svoje prednosti.

Par Solo ste protiv svoje volje? Evo što kažu znanstvenici gdje ćete najprije upoznati dečka

solo sama bez dečka nisi u vezi iskoristi solo status što raditi bez dečka da ti sljedeća veza bude bolja kad si sama

Još vijesti