Slika nije pronađena

Svi oko tebe kao da stalno imaju nekoga, idu iz veze u vezu, a ti si single već godinama. Čak i kada pokušaš nešto s nekime, završi i prije nego stignete do veze. Možda si zbog toga tužna, ali ne bi trebala biti, jer to zapravo pokazuje da si pametna.

Nije sve tako crno kako se čini. Samo zato što nemaš dečka i nikako da ga nađeš, ne znači da ćeš zauvijek ostati sama, samo još nije naišla ona prava osoba. Može ti se činiti kao da drugima 'prave' osobe dolaze svako malo, a tebi jednom u 5 godina, ali to je zapravo dobra stvar. Istraživanja su pokazala da cure koje su pametnije ostaju dulje single.

Stvar je jednostavna, zato što ne pristaješ biti s bilo kime, već tražiš osobu koja će ti biti u potpunosti kompatibilna i koja će biti sve što tražiš, znači i da će neki morati čekati malo dulje da takva osoba naiđe. Lako je naći dečka, bilo kakvog dečka, to može svatko, ali pronaći dečka koji će biti baš sve što želiš – to nije. Oni koji se boje da će zauvijek ostati sami ili im je samo bitno da su u vezi, pristat će na vezu s nekime tko prvi naiđe ili tko je otprilike ono što žele. Smanjit će kriterije i očekivanja i biti sretni. One cure koje to ne pristaju napraviti, dulje će biti single.

U ovom slučaju se smatra da su cure koje su dulje single pametnije jer znaju kako prepoznati idiote i likovi koji bi ih iskoristili i zaobiđu ih, ne pristaju na nikoga tko će se prema njima ponašati loše ili s malo (ili ni malo) poštovanja. Uostalom, je li stvarno toliko bitno imati dečka? Važnije je da imaš dobre frendice koje će biti tu za tebe, uvijek i bez obzira na sve.

Pogledajte još:

Zašto je super biti single? Ne treba ti dečko! Ovih 10 prednosti imaju solo cure

Svojoj single frendici NIKAD ne bi smjela reći ovih 6 stvari – ne tješiš ju nego pogoršavaš situaciju!

KVIZ: Hoćeš li zauvijek ostati solo ili te negdje čeka srodna duša?

Istraživanje sama solo single nisi u vezi

Još vijesti