Slika nije pronađena

Možeš ti pričati o njima, ali to neće ostaviti dobar dojam. Na prvom spoju bi se trebala fokusirati na teme koje će ti pomoći bolje upoznati osobu s kojom si tu i koje će ti otkriti što ta osoba traži.

Prvi spoj treba biti zabavan! Idealno mjesto za prvi spoj je neko gdje možete pričati i bolje se upoznati. Bilo da je to odlazak na kavu, u šetnju ili na neko događanje u gradu. Dok god se čujete i možete pričati, to je dobar odabir. Jedna stvar oko koje smo svi uvijek pomalo nervozni prije tog prvog spoja je: o čemu pričati? Bojimo se da će biti neugodne tišine i da nam nikakva tema ili pitanja neće padati na pamet. Ima milijun pitanja i tema o kojima možete pričati, ali izdvajamo ti njih 10 koje bi bilo dobro da izbjegneš. Neke su teške teme i nije im mjesto na prvom spoju, zbog nekih bi mogla ostaviti loš dojam, a neke bi mogle i uplašiti osobu s kojom si na dejtu. Da ostaviš što bolji dojam, nemoj spominjati tada ove stvari, ostavi ih za kasnije spojeve.

1.Tvoj bivši
Bit će jasno i tvoj dejtu i svima da nisi preboljela bivšeg. Ne bi trebala pričati ni o njemu niti o vašoj vezi. Mogla bi zbog toga izgubiti šansu s dečkom s kojim si na spoju. Neka ovo ostane za kasnije spojeve.

2.Tvoje loše navike
Želiš se prikazati u što boljem svjetlu, a ne u što gorem. Iako možda želiš biti iskrena, što je super, ovo nije tema oko koje tada trebaš biti toliko iskrena. Ne mora znati sve loše stvari baš odmah. Stavi fokus na svoje prednosti.

3.Politika
Ili će zaspati ako pokreneš ovu temu ili bi se mogli posvađati. Politici nije mjesto na prvom spoju.

4.Ozbiljni problemi koje imaš u obitelji/s prijateljima
Prerano je za pričati o takvim ozbiljnim stvarima, pogotovo ako se radi o nekim stvarno velikim problemima. Ne želiš na prvom spoju to istresti na dečka. Ne bi mu trebala skrivati ako imaš neke probleme koji utječu na tebe i tvoje ponašanje, ali radije s ovim pričekaj da se vaš odnos razvije i da si sigurna kako će ta osoba ostati u tvom životu. Inače ovakve stvari ne mora znati. Ne vodi svaki prvi spoj i do drugoga.

5.Financijski problemi
Žaliti se kako nemaš novaca ili da si puna k'o brod nije baš dobra tema za prvi spoj. Financije su općenito škakljiva tema o kojoj ljudi ne žele uvijek pričati i ne bi trebala tjerati osobu s kojom si da priča o tome.

6.Budućnost vas kao para
Tek ste na prvom spoju! Nema potrebe da pričaš o vama kao paru jer to još niste, a možda niti nećete biti. Dečka bi ovakva tema mogla uplašiti. Malo djeluje napadno kada ju pokreneš pola sata nakon što ste se upoznali.

7.O seksu
Seks kao tema nije za prvi spoj i mogla bi ovom temom odati dojam da ne tražiš ozbiljnu vezu.

8.Svoje tajne
Ta osoba još nije zaslužila da joj odaješ svoje tajne. Ovo baš i nije primjereno i stavljaš teret na vaš odnos, što ga samo može slomiti prije nego se i izgradio. Otkrivanje tajni bi moglo također malo i uplašiti osobu, kao i tebe učiniti neiskrenom u njegovim očima jer neće svatko povjerovati da je netko stvarno spreman tako brzo otkriti tajnu i mislit će da lažeš da bi bila zanimljivija.

9.Žaljenje na sve oko sebe
Atmosfera treba biti pozitivna, a ne negativna. Ovakvom temom samo širiš negativu. Koliko god da te nešto nervira ili si nezadovoljna, gledaj pozitivne strane.

10.Stvari koje ne voliš na sebi
Kada djeluješ samopouzdano, ili jesi samopouzdana, to će suprotnom spolu biti itekako privlačno. Samopouzdanje te može učiniti atraktivnijom. To je jedan od razloga zašto ne bi trebala pričati o stvarima na sebi koje ne voliš.

prvi spoj prvi dejt o čemu ne pričati zabranjene teme loše teme ljubav dečko savjet za prvi spoj razgovor na prvom spoju loš znak

Još vijesti