Cura i dečko

Upoznajete se, družite se i nadaš se da će se tu roditi i nešto više. U ovim slučajevima – ipak neće. Ne mora ti dečko reći direktno, iz njegovog ponašanja možeš vidjeti je li zainteresiran za tebe kao za prijateljicu ili nešto više.

Koje razočarenje! Upoznala si nekog dečka, čini ti se da ste kliknuli i pomalo se družite, ali nikako da ne napravi onaj pokret koji će vaš odnos odvesti korak dalje. Možda je sramežljiv, a možda ga namjerno ne radi jer te ne vidi na taj način. Iako ti se čini da mu se sviđaš, to je možda stvarno istina, ali ne na način na koji se nadaš. Skroz je moguća opcija da mu se sviđaš, ali ne dovoljno i ne u romantičnom smislu. Vaš odnos vidi kao prijateljstvo. Je li to slučaj i kod tebe? Pogledaj možeš li pronaći u njegovom ponašanju ovih 10 znakova – što ih više pronađeš, to je sigurnije da te samo vidi kao prijateljicu i ništa više.

Čekanje poruke Razlozi zbog kojih ti ne odgovara na poruku – neće ti se svi svidjeti jer si za neke možda i sama kriva

1.Niste nikada sami vas dvoje
Ne viđate se na intimnijim mjestima gdje nema drugih ljudi, već ste uvijek negdje gdje ima puno ljudi poput izlaska, kave u kafiću ili kina. Ni ne pokušava te odvesti negdje gdje ste samo vas dvoje. Ne trudi se stvoriti intimnu atmosferu jer to niti ne želi.

2.Ti si ta koja uvijek planira druženja, gdje ćete ići i što ćete raditi
Nije on taj koji osmišljava vaša druženja. Što se njega tiče, možete uvijek ići u isti birc na kavu. Ako želiš nešto drugačije, ti si ta koja treba predložiti to ili osmisliti gdje ćete ići. Nije da on nema ideja, ali mu se ne da truditi.

3.Predstavlja te drugima kao frendicu
Ne skriva te od ljudi, predstavit će te svojim prijateljima, ali će te predstaviti kao „frendicu“. I tako će to reći da nema sumnje da nešto skriva ili da ste nešto više. Neće biti šaputanja da tu ima nešto, jer će svima jasno dati do znanja da nema.

4.Ne trudi se oko izgleda kada ide negdje s tobom
Ne uređuje se posebno za tebe. Vidiš po odjeći, frizuri i cjelokupnom izgledu da se ne trudi izgledati ništa posebnije nego inače. Kada nam se netko sviđa, onda ćemo za susret s tom osobom ipak dati sve od sebe da izgledamo što je najbolje moguće.

5.Ne pamti sitnice koje mu kažeš
Detalji mu ne ostaju u glavi. Poput primjerice datuma kada ti je rođendan, kako ti se zove najbolja prijateljica, koliko ti je star brat/sestra ili koje ti je omiljeno piće. Osoba kojoj se ozbiljno sviđaš, ona će zapamtiti svaki detalj koji kažeš.

Nasmijana cura Psihološki trikovi uz koje ćeš se uvijek svidjeti svima koje upoznaš: Počni koristiti ovih 12

6.Ne priča ljudima o tebi
Kada nekoga njegovog upoznaš, jasno je da ta osoba ne zna tko si ti i da nije nikada čula za tebe. Nije iznenađujuće ako ste se upoznali nedavno i vidjeli svega par puta, ali ako se družite već neko vrijeme, onda vjerojatno nije pričao o tebi jer mu nisi netko o kome bi pričao drugima.

7.Ne trudi se biti fizički blizu tebi – ne sjedi najbliže tebi, ne zagrli te nikada…
Ako se nekome sviđaš, pa čak i da je ta osoba super sramežljiva, bez brige, pronaći će način kako da ti se približi i da bude fizički bliže tebi. Možda će sjesti skroz do tebe, slučajno te dodirnuti, zagrliti pri odlasku ili pronaći neki izgovor da te primi za ruku, prebaci ruku preko tebe ili bilo što drugo. Kada to izostane, želi vaš odnos ostaviti u prijateljskim vodama.

8.Ne flerta s tobom
Po razgovoru možeš procijeniti koliko je zainteresiran i je li uopće. Kada mu se sviđaš, povremeno će vaš razgovor postati i malo vrućiji i vidjet ćeš da flerta s tobom. Ako su vaši razgovori uvijek nekako više casual, nemoj tražiti izgovore, jednostavno te ne gleda drugačije. Preko poruka su svi manje sramežljivi i čak ako i ne flerta uživo, onda će preko poruka.

9.Nikada nije napravio nikakav prvi pokret prema nečemu više, a znate se već više mjeseci
Družite se, viđate povremeno, pričate, dopisujete, ali to je to. Ništa se ne događa i kao da vam je odnos cijelo vrijeme na istom mjestu. Čekaš da će on napraviti prvi korak jer je dečko, ali to se ne događa. Lako je moguće da te samo vidi kao prijateljicu i ništa više.

10.Priča ti o nekom solo frendu koji traži curu
Pokušava te namjestiti nekom svom frendu. Gdje ćeš veći dokaz da nije zainteresiran od ovoga.

ljubav simpa sviđaš li mu se je li zainteresiran znakovi gleda kao prijateljicu ne gleda te kao nešto više prijatelji ili nešto više

Još vijesti