Slika nije pronađena

Sve cure nekada imaju pomamu da škicnu na dečkov mobitel kada on nije u blizini. Bez obzira na taj poriv, postoje opravdani razlozi zašto to cure ne bi smjele raditi!

Iako je nekima provjeravanje mobitela otkrilo mnoge tajne, to se inače ne smije baš raditi. Postoje mnogi razlozi i posljedice zašto to ne bi smjela raditi, osim ako imaš neki baš opravdani razlog ili sumnju. No, ako ti je samo izrazito dosadno, a imaš priliku bez njegovog znanja kopati mu po mobitelu i privatnosti – radije nemoj.

1.Postaješ kontrol frik
Iako ste u vezi, ne bi trebala kontrolirati svaki njegov korak. Veza mora biti puna povjerenja i iskrenosti, ali to ne znači da moraš znati apsolutno sve jer ćeš onda stvarno postati pravi kontrol frik.

Slika nije pronađena Veze koje je teško preboljeti: 7 najbolnijih prekida koji ti se mogu dogoditi

2.Smanjuješ njegovu privatnost
Svi mi imamo svoje tajne. Isto kao ih ti imaš i sa svojim frendicama, a on za to ne zna, tako ih ima i on. Osim toga, svi moramo imati svoju dozu privatnosti koju ne dijelimo sa svojim boljim polovicama i to je skroz u redu.

via GIPHY

3.Manje toga će ti govoriti
Ako shvati što radiš, sigurno će ti i manje toga govoriti, a više toga skrivati. To je nešto što sigurno ne želiš, pa se nemoj zbog svoje znatiželje dovoditi u probleme. Zbog toga će vam i samo nastati nove svađe.

4.Izgubit ćeš njegovo povjerenje
Povjerenje stječeš dugo i teško, a možeš ga izgubiti u sekundi. Isto tako će on izgubiti povjerenje u tebe ako ovako nastaviš, a povjerenje je jedna od ključnih osobina svake veze. Nemoj si to uništiti.

via GIPHY

5.Stalno ćeš razmišljati o negativnim stvarima
Način dopisivanja s frendovima mu je vjerojatno potpuno drugačiji od dopisivanja s tobom. To je samo jedan od primjera gdje ćeš možda početi overthinkati i razmišljati negativno poput: 'Ali sa mnom se tako ne dopisuje' – to ti zaista nije potrebno jer svi mi imamo drugačiji način komunikacije s drugim ljudima.

Dečko i cura Zašto mu nikada nisi postala službeno cura? 6 razloga zbog kojih te dečko gleda samo kao 'zabavu'

6.Trudit ćeš se pronaći mu grešku
Ako i ne nađeš ništa sumnjivo na mobitelu, potrudit ćeš se da nađeš jer imaš priliku kopati po njegovoj privatnosti. Nemoj to raditi jer ćeš s time uništiti vašu vezu i cijeli odnos koji ste stvorili. Osim toga, zašto bi netko bio kriv, ako nije?

via GIPHY

7.Ne bi ti se svidjelo niti da on tebi to radi
U takvoj situaciji se uvijek stavi u tuđe cipele. Bi li tebi bilo ugodno da on kopa po tvojem mobitelu? Sigurno da ne bi baš zbog privatnosti i nekih tajni koje dijeliš sa svojim frendicama, a ne želiš da itko čita vaše poruke. Zato nemoj raditi nekome ono što ne želiš da se radi tebi!

Prijatelji Kad dečki tračaju: Stvari o tebi i vašoj vezi o kojima sigurno priča sa svojim dečkima

veza dečko mobitel provjeravanje mobitela narušavanje privatnosti

Još vijesti