Dečko i cura

Viđate se tjednima i mjesecima, čini se kao da idete prema vezi, ali nikako da stvarno i definirate da ste cura i dečko. Čekaš taj razgovor, ali se on nikako ne događa. Vjerojatno ga on i izbjegava s razlogom.

Nakon nekoliko mjeseci viđanja, očekivanja su tu. Ako sve ide glatko, super vam je i čini se kao da se i ti njemu sviđa koliko i on tebi, normalno je da očekuješ da se nekada uskoro dogodi onaj razgovor u kojem ćete definirate da ste stvarno zajedno. Pa ipak, on se ne događa. Iako vrijeme prolazi i vi se ponašate kao da ste par, niste stvarno definirali da ste cura i dečko. Zašto? Moža biti više razloga, ali ako ti se ovo događa redovito, i dečki te gledaju kao zabavu, a ne kao nekoga s kime bi ušli u vezu, za to može biti krivac jedan od ovih 6 razloga. Nisi ti kriva, ali moguće je i da šalješ krive signale.

1.Svojim si ponašanjem dala do znanja da ti je takav odnos u redu
On se od početka ponašao tako i nije produbljivao vaš odnos, a ti nisi niti ništa više pokušavala i prihvaćala takvo ponašanje. Onog trenutka kada ti vaš odnos postane sumnjiv i kada misliš da to ne ide onako kako misliš da bi trebalo, reagiraj. Ako puštaš da stvari prolaze, on misli da ti je tako u redu i neće niti pokušavati podignuti vaš odnos na višu razinu.

2.Nisi mu nikada otvoreno rekla kakav odnos želiš
Postoji šansa da ne želite isti odnos i da će onog trenutka kada otvoreno pokreneš to pitanje sve puknuti, ali nekada je i to bolje. Ako želiš vezu, pravu ozbiljnu vezu, onda to moraš i reći negdje na početku vašeg upoznavanja. Tako da ako on ne želi isto to, može otvoreno reći i da znaš što se događa i gdje (ne)ide vaš odnos. Ali ako mu ne kažeš što želiš, ne možeš niti očekivati da će on to prepoznati iz tvojeg ponašanja.

Cura i dečko Dečki otkrivaju: Kako prepoznati da si mu samo kratkotrajna zabava i da ne želi ništa ozbiljno s tobom

3.Pretjerala si u pokušajima da glumiš 'nezainteresiranu' kako bi ga privukla
Posvuda možeš vidjeti da je taktika da glumiš da si nezainteresirana dobar način kako njega još više zainteresirati. Iako je, i može upaliti, vrlo je lako i prijeći tu granicu i zapravo ga odbiti. Može se pretjerati u glumljenju nezainteresiranosti do te mjere da on stvarno i pomisli da si nezainteresirana. Zato oprezno s ovim.

4.Ignorirala si kada ti je rekao da nije za vezu jer si mislila da ćeš ga promijeniti
Nekada dečki i budu iskreni i kažu da ne žele ništa ozbiljno, ali cure to shvate kao izazov da ga promijene. Nekima uspije, većini ipak ne. Nemoj očekivati da će ga tvoja ljubav promijeniti i da će se jednog dana probuditi i shvatiti da je zaljubljen u tebe, to se najčešće ipak događa samo u filmovima, ne i u stvarnom životu.

5.Ponašaš se prema njemu kao da ti je dečko
Pristala si na seks, ne viđaš se s nikim drugim, daješ mu svoje vrijeme, svoje srce, puna si nježnosti prema njemu, radiš mu usluge…sve si spremna napraviti za njega. Ako i ovako dobiva sve od tebe, a ne mora se vezati i može se čuti ili flertati s drugima, čemu mijenjati stvari. Nije svaki dečko dobar, neki samo žele iskoristiti druge.

6.Nisi mu se svidjela dovoljno
Nažalost, nekada je jednostavno slučaj da mu se nisi svidjela dovoljno. To ne znači da mu se ne sviđaš, sigurno to nije istina, ali mu se ne sviđaš dovoljno da bi pristao na vezu s tobom. Pušta da vaš odnos ide dok ide ili dok ne upozna nekoga tko mu se više sviđa.

Selfie u ogledalu Nikada ne bi trebala biti u vezi s dečkima koji ti šalju ovakve poruke – oni ne žele ništa ozbiljno

veza dečko ozbiljna veza samo zabava zašto razlog casual veza

Još vijesti