Prijatelji

Jednako kako i ti pričaš o njemu sa svojim curama, tako i on priča o tebi sa svojim dečkima. I najvjerojatnije i jedan i drugi pričate o nekim istim stvarima. Evo koje su teme najčešće u muškom društvu.

Ako si se ikada pitala tračaju li dečki kao i cure, odgovor je da. Ali možda na malo drugačiji način i s drugačijim temama. No, nemoj misliti da su anđelčići koji ne pričaju o drugima iza njihovih leđa. Sigurno tvoj dečko priča i o tebi sa svojom ekipom! Nekada će ti reći da su te spominjali i što su pričali, ali će ti puno puta to i prešutjeti. Kada su u pitanju cure i veze, ovo su najčešće teme koje se pojavljuju u svakoj muškoj ekipi. Budi sigurna da će dečko pričati o ovim stvarima sa svojim prijateljima. Zato ako ne želiš da nešto kaže, najbolje je da mu upravo to i kažeš, kako ne bi voljela da o tome priča s drugima.

1.Koliko dobro izgledaš
Možeš biti sigurna da će im pričati koliko si zgodna ili koliko imaš dobre noge. Dečki su vizualna stvorenja i 100% će im se hvaliti s time kako izgledaš. Zna da će ih tako učiniti ljubomornima i pokazati koliko je on kul kada je uhvatio takvu curu.

2.Priča o tome kako te osvojio
O svojem hrabrom pothvatu osvajanja će pričati legende još godinama nakon. Sigurno će ga pitati kako ste se upoznali, a on će priču ispričati s možda pokojem detaljem viška, ali koji će ga učiniti facom.

3.O nekom tvojem ponašanju s kojim ga zbunjuješ
Jednako kako se ti jadaš frendicama jer ne razumiješ njegovo ponašanje ili zašto još nije napravio neki potez, takve iste razgovore i on vodi sa svojim frendovima. Samo su vjerojatno u pitanju različite teme.

Otkrivanje tajne Dečki su podijelili 'muške tajne' koje cure ne znaju – a koje misle da bi htjele znati

4.Kada ga naživciraš
Vjerojatno neće oko toga raditi neke velike drame ili ići u detalje, ali će im sigurno reći i kada nešto nije u redu i kada se posvađate ili kada ga naživciraš nekim svojim ponašanjem. Nećeš zbog toga biti manje draga njegovoj ekipi, svi dečki to rade i sigurno neće reći ništa ružno.

5.Gdje misli da ide vaša veza i ide li negdje
Prije nego ti saznaš odgovor gdje ide vaša veza, saznat će ga njegovi prijatelji. Možda će čak ii tražiti njihov savjet što da radi, ali 100% će im reći vidi li vas kao nešto više ili se samo zabavlja.

6.Imaš li neke zgodne frendice
Pričat će i o tvojoj frendici koja je super zgodna. Možda čak pokuša i nekoga od svojih frendova spojiti s njom. Pitanje 'Ima li kakvu zgodnu frendicu?' će se sasvim sigurno pojaviti nekada u njihovom razgovoru.

7.Pomoć oko toga kako se pomiriti ili ispričati kada zezne
Dečkima je nekada malo teže priznati da su pogriješili i ispričati se, znaju biti tako tvrdoglavi! Kada dođe do svađe, sigurno će o njoj pričati svojim prijateljima, ali isto tako, oni će i saznati kada nešto zezne, jer koga drugoga da traži savjet kako da ti se iskupi.

8.Sočni detalji o vašoj intimi
Neki dečki neće o ovim stvarima reći niti riječ svojoj ekipi, ali neki hoće. Možda neće ići u detalje, ali će se sigurno pohvaliti ako ste imali neki super hot trenutak.

9.Neće im reći baš ništa
S druge strane, ima i onih dečki koji će većinu informacija o vašoj vezi zadržati za sebe i koji neće ništa pričati ekipi. Što je isto u redu, ne znači da mu se manje sviđaš, samo je možda više privatna osoba.

Dečki Najviši 18-godišnjaci na svijetu: U jednoj balkanskoj državi rađaju se najviši dečki

veza tračanje priča o tebi dečko otkriva prijateljima o čemu pričaju što priča

Još vijesti