Slika nije pronađena

Nekada je krivo vrijeme, nekada nismo niti spremni za vezu, a nekada samo tako jako želimo vezu da ćemo ući u bilo kakvu. Postoje znakovi u odnosu između tebe i dečka koji pokazuju da to jednostavno nije to.

Za ljubav se treba boriti, ali u ovim slučajevima nije u pitanju ljubav. Neke veze forsiramo i pokušavamo ih održati na nogama, iako je jasno kao dan da one nemaju smisla, samo si to ne želimo priznati. Ovakve su veze ionako osuđene na propast, samo zapravo odgađamo kraj. Jer sasvim je sigurno da će se on dogoditi. Trud i forsiranje nisu ista stvar, a ovi znakovi govore da je u pitanju ipak samo forsiranje nečega što ne ide.

1.Želiš vezu više nego osobu s kojom si u vezi

Postoje situacije kada netko tako jako želi vezu da će pokušati održati vezu s bilo kim, samo da bude u vezi. Ako nisi sigurna koja je situacija kod tebe, zapitaj se bi li se družila s tom osobom i da veza nije opcija, da ste samo prijatelji? Ako ne bi, onda si u vezi jer želiš vezu, a ne tu osobu. Jer očito ti taj netko nije dovoljno zanimljiv.

2.U vezi 'hodaš po jajima'

Ne možeš se opustiti i napraviti bilo što ili reći bilo što, jer jedan krivi potez, i evo svađe ili ljutnje. Ostajati u takvim vezama nema smisla, a oni koji to rade samo sebi štete i čine se više i više nesretnima. Paziti non stop može postati jako naporno. U vezi se trebaš osjećati opušteno, a ne kao da ćeš izazvati dramu jednim krivim korakom.

3.U javnosti ste jedan par, a u privatnosti drugi

I obično bude situacije da je u javnosti dečko sav drag, nježan, pažljiv, a u privatnosti kao da ga nije briga. Očito pokušava okolinu zavarati da ste sretniji nego što stvarno jeste. Kome treba takva veza? Nema smisla boriti se za nju.

4.Čekaš da se promijeni

I čekaš i čekaš i čekaš. Prošli su već mjeseci i godine, a ti i dalje čekaš. Zapravo forsiraš vezu u kojoj ne želiš i ne trebaš biti, jer očito to nije TO. Iako imate lijepih i sretnih trenutaka, iznad vas je taj crni oblak koji čekaš da prođe. Pogotovo ako je u pitanju neki veći problem. Skroz je u redu otići i pronaći nekog boljeg.

5.Ne vjeruješ mu

Bilo da znaš da je prevario bivšu curu ili si ga uhvatila da se dopisuje s nekim random curama, kada povjerenje jednom ode, teško ga je vratiti. Za neke i nemoguće. Ono je jedno od glavnih stvari koje dobra i zdrava veza treba imati. Inače je to samo odnos koji pokušavaš održati, ali nisi 100% sretna u njemu.

6.Praviš se pred dečkom da si nešto što nisi

Ovo je nešto što svi rade na početku poznanstva, ali ako to nastaviš raditi i nakon pola godine ili godinu veze, e onda je to već problem. Pogotovo ako se ta osoba zaljubila u verziju tebe koja nije stvarna.

7.Sramiš se dečka

I ne želiš ga upoznati sa svojim frendicama ili starcima. Ili otići s njim na mjesta gdje bi te netko mogao znati. Ovo je loš znak za tvoju vezu, što ti je sigurno i jasno. Vjerojatno si svjesna toga da to nije prava veza i da si u njoj više zato da budeš u vezi nego zato jer si luda za tom osobom.

8.Ne poštuje te

Kada ti dečko jednom pokaže da te ne poštuje, to bi mu trebao biti i zadnji put. Truditi se oko takve veze je besmisleno i samo izbjegavaš neizbježno – prekid. Zaljubljena si u njega i radije ćeš pretrpjeti neke stvari nego otići – krivo. Trebaš otići, a ne forsirati taj odnos.

9.Niste na istoj stranici po pitanju veza i toga što želite od te veze

Kemija između vas može biti top, pravi vatromet! Pa ipak, koliko god da je to bitno, još je bitnije da ste na istoj stranici po pitanju toga što želite od te veze i kakvu vezu želite. Ako se tu ne slažete i nemate iste želje, onda forsiraš nešto što će te na kraju rastužiti i što nema smisla. Teško je pustiti osobu koja nam se sviđa, ali pogledaj istini u oči. On nije za tebe.

Pogledajte još:

Psihološki trikovi kojima ćeš osvojiti simpu – na ova 3 načina će te sigurno primijetiti

Kada dečko radi ovih 6 stvari misliš da te jako voli – ALI zapravo su ova ponašanja problematična

Psihološke igrice kojima dečki provjeravaju koliko si zagrijana – ove 3 stvari ne rade slučajno

veza nema smisla ljubav forsiranje veze

Još vijesti