Dečko šalje poruku

Bilo da ste se već vidjeli ili ste se tek počeli dopisivati, njegove poruke mogu reći puno više nego što misliš. Trebaš samo obratiti pozornost.

Cure nisu nikada sigurne sviđaju li se stvarno nekome. Čak i kada nam dečko daje jasne znakove da mu se sviđamo, i dalje ćemo misliti da to možda nije to i da nam se samo pričinjava. Preko poruka je teže odrediti kakav je kao osoba nego kada se nađete uživo, ali čak i poruke mogu otkriti neke sitnice. Od toga kakva je osoba do toga koliko je zagrijan za tebe. Ovih 16 stvari može ti otkriti ponešto o njemu i njegovoj osobnosti. Evo na koje to sitnice obrati pozornost kod vašeg dopisivanja.

Slika nije pronađena Čekaš da ti pošalje poruku, ali ništa ne stiže: 7 okrutnih, ali istinitih razloga zašto ti se ne javlja

1.Kada je brbljav preko poruka, uvijek ima neko pitanje ili neki komentar, komunikativan je i u stvarnom životu. Nema brige da će s njim biti neugodne tišine.
2.Ako ti često odgovara GIF-ovima, a ne riječima, pokazuje ti da te nije spreman još pustiti blizu i da te drži na distanci.

3.Onaj kojem uvijek treba dugo da ti odgovori je dečko koji voli igrati igrice (ne kompjuterske, već s ljudima).
4.Ako ti non stop šalje poruke i čini ti se da je malo i naporan, to ne znači da je takav u stvarnom životu, već da je nervozan jer mu se sviđaš. I onda se trudi da te što više zabavi i oduševi da i ti budeš zainteresirana za njega.
5.Ako ti se javlja ujutro, itekako mu se sviđaš.
6.Dečki koji šalju puno emojija su opušteni i vole se zezati, ozbiljnost mu neće biti jača strana. Još je u srcu dječak.

7.Onaj koji na tvoje šale i smiješne izjave ne reagira nikako nego ih ignorira i nastavi razgovor u drugom smjeru vjerojatno nije dečko za tebe jer ne dijelite isti humor.
8.Ako piše poruke previše književno i ne čini se da su mu poruke opuštene, osoba je koja voli kontrolirati druge i koja je puna sebe.

Slika nije pronađena Dopisujete se i razgovor počinje umirati? Ovo su 15 poruka koje možeš poslati da se nastavi


9.Kada pola stvari koje napiše ne razumiješ i moraš googlati njihovo značenje, to ti je jasan pokazatelj da ste vas dvoje dva različita svijeta, i da njega nije briga razumiješ li ga, već samo želi ispasti pametan ili kul. U redu je kada se želi dokazati, ali ovo samo znači da ga nije briga za mišljenje drugih.

10.Ako ti se javlja uvijek navečer, a preko dana od njega ni glasa, želi casual odnos.
11.Ako ne odgovara drugima na poruke dok je s tobom, stvarno mu se sviđaš.
12.Kada ti na svaku poruku odgovori ODMAH, to je znak za uzbunu. Pokazuje da je malo previše očajan.
13.Poruke su mu kratke od svega riječ ili dvije – nije zainteresiran za tebe, ali ne zna kako da ti to kaže.
14.Ako svaki razgovor okreće na seksualnu tematiku, to ti kristalno jasno pokazuje kakav odnos s tobom želi.
15.Kratko se znate, ali već te u porukama zove nadimkom - pokazuje da se s tobom osjeća ugodno.

16.Kada vaša dopisivanja ostaju uvijek samo to – dopisivanja, nema dogovora da se vidite, ili kada se i dogovorite, on otkaže, to je znak da si mu samo za 'ubijanje' vremena kada mu je dosadno.

Par u snijegu Dečki su otkrili kakve poruke mrze dobivati od cura: Ovih 11 će im ići na živce

dopisivanje dečko osobine način dopisivanja odgovaranje na poruke javljanje kakav je što želi

Još vijesti