Par u snijegu

Ne možemo se praviti da dopisivanje nije postalo velik i važan dio odnosa. Više vremena provodimo s ljudima preko poruka nego uživo, a zato način na koji se dopisujemo i poruke koje šaljemo, mogu biti bitnije nego što misliš.

Kada je veza tek na početku, dopisivanje može igrati važnu ulogu u tome hoće li se osoba za tebe dodatno zagrijati ili ćeš ju odbiti i ipak ne bude ništa od vas. Nemoj podcjenjivati moć dopisivanja ili misliti kako ono uopće nije bitno. Svi smo non stop na mobitelima, itekako je bitno! Ne želiš dečka naživcirati svojim porukama, ali ne želiš niti da pomisli kako ti se ne sviđa. Bolde je otkrio kakve to poruke dečki mrze dobivati od cura. Ovih 11 je bolje ne poslati.

1.Šalješ mu hrpu fotki odjednom
Niti jedan se dečko neće buniti ako mu pošalješ svoje fotke, ali ako mu zatrpaš inbox s milijun fotki svoje nove manikure ili hrane koju imaš za doručak, neće biti toliko oduševljen. Da, slatko je što želiš nešto podijeliti s njim, ali ne trebaš mu poslati 5 slika odjednom. I jedna će biti sasvim dovoljna. Milijun fotki iste stvari, a koja nisi ti, neće dečkima biti ekstra zanimljivo.



2.Dosadno mi je, što ima?
Poruke koje pokazuju da si mu se javila zato što ti je trenutno dosadno vjerojatno nisu najbolja ideja jer šalješ krivu 'poruku'. Iako je super što si mu se javila, nitko neće biti sretan ako shvati da mu se osoba javlja zato što joj je dosadno i nemaš ništa pametnije za raditi. Ovo se može činiti kao dobra ideja za započeti razgovor, ali nije. Želiš da misli kako mu se javljaš jer ti je super čuti se s njim, a ne zato jer nemaš ništa bolje za raditi.

3.Gdje si?
Pogotovo kada ovakve poruke dolaze često na početku veze. Izgledat će kao da si se previše zalijepila za njega. Dečki u pravilu to ne vole i činit će im se previše napadno. Drugo je kada se nalazite i došla si na vrijeme, ali njega nema ili ako je u pitanju neka slična situacija.



4.Što smo mi?
Da, ovaj se razgovor treba dogoditi i nema pogrešnog vremena za započeti ga, ali postoji pogrešna način kako ga započeti, a to je preko poruke. Iako vjerojatno jako želiš znati gdje ide vaš odnos i kako vas on vidi, a i uostalom, lakše je to pitati preko poruke, ali nije najpametnija ideja i postoji mogućnost da će tu sve stati i puknuti.

5.Šalješ poruke bez riječi, samo s emojijima
Emojiji će nekada pomoći da pokažeš ono što riječima ne možeš, ali poruke koje se sastoje isključivo od emojija mogu biti zbunjujuće. I iritantne. Ne da im se dešifrirati što si ti sada tu točno mislila.

 



6.Prvi put mu kažeš 'volim te'
Normalno da ćete si ovo međusobno napisati preko poruka, ali ne i kada se radi o prvom volim te. Prvi ipak treba biti uživo. Ovo može dečka uplašiti.

7.Duuuuuuugačke poruke koje nemaju poantu
Ako ti se dogodilo nešto zanimljivo što želiš podijeliti s dečkom, a ne stane u par rečenica, možda je bolje nazvati ga ili mu ukratko reći i onda ispričati u detalje kada se vidite. Dečki nisu oduševljeni kada im pošalješ poruku koja je dugačka kao Biblija, a koja nije ništa važno rekla ili imala poantu.

8.Zašto se ja tebi uopće sviđam?
 Bilo kakva poruka kojom propitkuješ zašto se uopće druži s tobom ili zašto je s tobom u vezi nije dobra ideja jer pokazuje da si jako nesigurna i u sebe i u vaš odnos. Može u njegovoj glavi izgledati kao nešto loše i odbiti ga jer se čini kao da govoriš da mu se ne bi trebala sviđati.



9.Dolaze li ti moje poruke? Samo provjeravam.

Ako prolazi vrijeme, a on ti ne odgovara na poruke koje si mu poslala, ovo nije dobra ideja kako ga 'natjerati' da ti odgovori. Možda mu je iskrsnulo nešto što je trebao odmah ići napraviti ili ga je netko nazvao, netko došao u goste, otišao se vidjeti s prijateljima… javit će ti se kada stigne.

10.Moram razgovarati.
Ovo će mu samo izgledati kao da pokušavaš biti dramatična, a dečki u pravilu nisu ljubitelji dramatičnih ponašanja.



11.Vidim te!
Postoje situacije kada je ovo okej poruka, primjerice kada se trebate naći i gužva je pa se ne vidite i onda kada uočiš u gomili. Ono kada je ovakva poruka loša je kada mu pošalješ da ga vidiš ili si ga vidjela negdje u gradu. Izgledat će stalkerski. Umjesto da mu ovo pošalješ, bolje je da mu se javiš uživo i pozdraviš ga.

Pogledajte još:

Kako prepoznati da neki dečko skriva osjećaje: 6 znakova koji govore da mu se sviđaš iako to ne priznaje

U moru ljubavnih savjeta koji postoje, ovi su najlošiji! Top 7 najgorih koje nikad nemoj poslušati

Koliko bi dugo trebao trajati seks? Evo što sve trebaš znati o toj brojki

poruke živciraju mrze dobiti od cure dopisivanje

Još vijesti