par se ljubi

Uvijek se priča o onima koji se najbolje ljube, ali ovog puta stavljamo fokus na one znakove kojima ovo baš i ne ide tako lako. Oni jednostavno nisu dobri u ljubljenju. Držimo ti fige da nisi na ovoj listi.

Ljubljenje je u vezi bitno.To je fizički kontakt koji će pokazati ima li između vas kemije ili ne. Nekada će tako poljubac s nekim biti toliko dobar da ćeš biti na sedmom nebu, a nekada će biti blah. Definitivno ne želimo biti u vezi s nekime s kime će nam ljubljenje biti noćna mora. Neki su tako bolji u ljubljenju, a neki lošiji. Sva sreća ova se vještina lako može poboljšati, samo treba malo prakse i koji dobar savjet. Ovi znakovi zodijaka bi trebali što prije krenuti čitati savjete kako se bolje ljubiti, jer im to nikako nije jača strana.

VODENJAK
Vodenjaci su poznati po tome da su otvorenom uma i da vole isprobavati nove stvari. Što je plus, ali ne uvijek. Barem ne u ovom slučaju. Ljudi u pravilu ne vole da ljubljenje budu akrobacije i neke čudne stvari. To može biti pomalo čudno. I neočekivano. Zbog toga kod ljubljenja s Vodenjacima nema toliko strasti i emocionalne povezanosti, i to je veliki minus.

VAGA
Vage NIKADA neće biti te koje će inicirati poljubac zbog čega njihov partner može početi misliti da se ne žele ljubiti s njima. Jako su neodlučne po pitanju svega, pa tako i sitnica poput poljupca. Ne mogu se opustiti i uživati, i osoba s kojom ljube će to osjetiti. Umjesto da razmišljaju o tome što je najbolje da sljedeće naprave i gdje da stave ruke dok se ljube, najbolje je opustiti se i prepustiti, bez puno razmišljanja. Tako će ljubljenje ispasti najbolje.

JARAC
Najveći problem kod ljubljenja koji imaju Jarčevi je da ti neće dati do zraka. Za njih je ljubljenje intenzivna aktivnost i kada se jednom počnete ljubiti, neće puštati. Ne znaju za polako i nježno, kod njih je odmah na sve ili ništa, u ovom slučaju to znači da će ti odmah gurnuti jezik u usta. Činit će se da tu baš i nema previše romantike.

BLIZANCI
Da bi poljubac bio dobar i ugodan za sve, svi će se vjerojatno složiti, on ne smije uključivati baš previše sline. Ne želimo da ona prevlada tijekom poljupca, jer to jednostavno onda više nije ugodno. A Blizanci imaju upravo taj problem. Slinu. Malo se previše opuste tijekom ljubljenja i žele biti vrhunac senzualnosti i tako malo pretjeraju, dođe do previše ove tjelesne izlučevine, i nikome više taj poljubac nije ugodan.

DJEVICA
Žele da poljubac s njima bude najbolji poljubac tvog života. Trudit će se tijekom ljubljenja primijeniti sve savjete o ljubljenju koje su pročitali negdje ili čuli od drugih. Tako je lako moguće da poljubac s njima postane jednostavno čudan. Nikako romantičan. Kao da se ljubiš s robotom. Zbog toga što po glavi vrte pravila dobrog ljubljenja, nisu uživljeni toliko u samo ljubljenje. To im je najveća greška koju rade.

 

tužan zagrljaj [HOROSKOP] Dovedu svaku vezu do prekida: 3 znaka zodijaka koji sami sebe sabotiraju u vezi

Horoskop znakovi zodijaka ljubljenje