Slika nije pronađena

Nekada se treba poslužiti i malo prljavijim trikovima kako bismo došli do svog cilja. Nećeš ovako nikoga povrijediti, jer samo želiš tom dečku koji ti se sviđa pomoći shvatiti koliko si super i da ne može više bez tebe.

Ti znaš da ste vi jedno za drugo i da on ne može zapravo bez tebe, samo što on to sam još nije shvatio. Ovako ćeš mu pomoći da to shvati. Postoje psihološki trikovi koji ti mogu pomoći u osvajanju dečka. Oni će osigurati da počne razmišljati o tebi i kad niste zajedno i da mu ne izlaziš iz misli. Neki su od tih trikova lijepi, drugi su malo ne baš fer i prljavo igranje, ali u ljubavi je sve dopušteno! Nije da mu želiš slomiti srce, već mu na ove načine želiš pokazati da iako on to možda još ne zna, ali ti si prava cura za njega. Ovih 9 trikova će ti pomoći da mu počneš nedostajati i da mu ostaneš u mislima cijeli dan.

1.Nosi uvijek isti parfem kada se vidite
Taj će parfem postati nešto što će asocirati s tobom. Dečki jako padaju na parfeme, samo trebaš izabrati pravi. Kada se zagrlite ili se nasloniš na njega, parfem će se uhvatiti i za njegovu odjeću, što će ga onda i kada dođe doma podsjećati na tebe.

2.Odgovaraj mu sporije
Iako si uzbuđena kada ti stigne poruka od njega i naravno da si ju odmah vidjela, pokušaj se skulirati i ne odgovoriti odmah. Neka malo čeka. Neka misli da se baviš nečime. Nemoj pretjerati s neodgovaranjem da ne pomisli kako nisi zainteresirana.

3.Pošalji mu ponekad fotku
U skroz random trenucima. Da ga pitaš stoji li ti takva frizura ili što misli o novom outfitu koji si složila. Ili da vidi što radiš.

4.Budi misteriozna
Nemoj mu odmah otkriti baš sve. Daj mu hintove, ali dio stvari zadrži i za sebe. Misterioznost osvaja dečke. Ne znamo zašto je to tako, ali jednostavno je. Ovo je nešto što možeš bez problema iskoristiti u vašem odnosu jer ti se nikako ne može obiti o glavu.

ljubav Psihološki trikovi uz koje možeš provjeriti da li te dečko stvarno voli

5.Pokloni mu neku malu sitnicu
Nešto što će svaki dan koristiti i vidjeti poput upaljača ako puši ili kemijske ako se uvijek žali da ih gubi. Privjesak za ključeve je isto dobra ideja ili narukvica.

6.Kada ste zajedno, pokaži mu koliko si zabavna
Iskoristi vrijeme koje imaš s njim da mu pokažeš onu zabavnu i pozitivnu stranu sebe. Nemoj trošiti vrijeme na tračanje i žaljenje oko uvijek istih problema. Neka fokus bude na vama.

7.Ti budi ta koja će završiti razgovor
Kada se dopisujete, ti budi ta koja će završiti razgovor. Obično to cure ne rade i moglo bi ga ostaviti s upitnikom iznad glave i željom da se opet uskoro čuje s tobom. Dečki obično žele ono što je teško uhvativo i oko čega će se morati malo potruditi.

8.Neka vidi na Instagramu koliko ti je super u životu
Iskoristi Instagram ili neku drugu društvenu mrežu da mu privučeš pažnju i zagolicaš maštu. Neka vidi koliko si super cura i kako odlično izgleda život s tobom.

Zaljubljeni par Psihološki trikovi uz koje ćeš biti poželjnija dečkima, a da se ne moraš previše truditi

9.Budi kreativna kod započinjanja i vođenja razgovora
Umjesto da mu se uvijek javiš s 'Hej, što ima?' ili nešto slično, budi drugačija. Smisli unaprijed neko zanimljivo pitanje koje ga možeš pitati, a koje će biti početak razgovora, a smisli i nekoliko pitanja koja možeš ubaciti u razgovor. Preuzmi nekada inicijativu, nemoj samo čekati da se on javi ili da postavi pitanje.

psihološki trikovi dečko veza simpa kako mu nedostajati učini da mu fališ kako da misli na tebe

Još vijesti