Slika nije pronađena

Kako se ponašati da budeš poželjnija u muškom društvu? Čini se kao težak zadatak, ali sve što trebaš napraviti je da pripaziš na neke stvari o kojima možda inače ne bi ni razmišljala, a ti psihološki trikovi mogu puno pomoći u tvojem cilju da budeš poželjnija u muškom društvu.

Koliko god mislimo da dečki ne razmišljaju o takvim sitnicama, ipak razmišljaju jer postoje psihološki trikovi uz koje možeš biti poželjnija kod svih dečki. Radi se o trikovima o kojima možda ne razmišljaš inače, a neki od njih mogu oduševiti sve dečke i zbog njih možeš automatski postati poželjnija u njihovom društvu.

1.Moraš biti tajanstvena
Ne smiješ mu odmah otkriti apsolutno sve o sebi jer mu time nećeš ostaviti prostora za razmišljanje na idućem dejtu. U svakom slučaju, moraš biti i malo tajanstvena te mu nemoj dopustiti da odmah sve informacije izvuče iz tebe jer dečkima to onda brzo dosadi kada nemaju više što otkrivati kod cure.

via GIPHY

2.Nemoj pričati o negativnim stvarima

Negativne stvari nikako nisu poželjne kada izlaziš s nekim dečkom koji ti se sviđa. Nije loše spomenuti neke od njih ako dođete na tu temu, ali moraš paziti na to da ne budeš pesimistična i da ne spominješ negativne stvari u svakoj temi koje se dotaknete.


3.Obuci toplije i vedre boje

Tople i vedre boje poput roze, crvene i žute zapravo odmah odaju da si ti topla i mirna duša. Hladne boje su malo odbojne jer time daješ do znanja da i nisi baš pristupačna, dok s toplijim bojama ne možeš pogriješiti.

via GIPHY

4.Spontano ga dodirni nekoliko puta

Ako ga baš želiš dodatno zaintrigirati, onda ga moraš dodirnuti nekoliko puta, ali naravno, na spontan način. Pod tim dodirom mislimo na tapšanje na ramenu ili neki drugi sličan način koji možda nije očit, a dečku će se taj kratak fizički kontakt zasigurno svidjeti.

5.Budi zainteresirana za razgovor

Moraš uvijek biti zainteresirana za razgovor i za sve teme koje on pokrene, ili bilo tko drugi zato jer ćeš na taj način biti puno poželjnija nego da pokazuješ nezainteresiranost ako te u tom trenutku ne zanima nešto o čemu on priča.

via GIPHY

6.Reci mu neku svoju tajnu

Svakako moraš biti tajanstvena ako želiš biti poželjnija kod dečka, ali mu možeš otkriti samo jednu i to neku malu osobnu tajnu – ovim trikom ćeš mu dati do znanja da imaš povjerenja u njega, a to će te zasigurno odmah učiniti poželjnijom!

Pogledaj još:

Sigurni smo da ne želiš da ti svađa s dečkom ode u pogrešnom smjeru – uz ove trikove ju možeš kontrolirati

Psihološki trikovi kojima ćeš osvojiti simpu – na ova 3 načina će te sigurno primijetiti

Kako ne ostaviti loš dojam prilikom upoznavanja? Uz ovih 7 trikova sve će proći bez problema

ljubav društvo savjeti psihološki trikovi

Još vijesti