Cura prolazi kroz prekid

Da, prekid je bolan, i da čini se kao da je kraj svijeta, ali zapravo, prekid ima i nekih prednosti. Bilo da si vezu prekinula ti ili je netko prekinuo s tobom, u oba slučaja, iz prekida možeš izvući i neke dobre stvari.

Svaki prekid je težak. Trajala ti veza 5 godina ili 5 mjeseci, može biti jednako bolno. Sve ovisi koliko se emocionalno vežeš za nekoga. Život ti se iznenada promijeni i ostaneš odjednom bez osobe s kojom si se do sada čula doslovno svaki dan i s kojom si bila izuzetno bliska. Budi slobodno tužna i isplači se. Jedino će ti vrijeme pomoći da se osjećaš bolje. Da ti bude još malo bolje, donosimo ti 7 pozitivnih strana prekida. Čini se kao da ih nema, jer kako može nešto dobro izaći iz prekida, ali pokušat ćemo biti pozitivni i vidjeti što to sve dobro donosi prekid.

1.To je idealna prilika za promijeniti svoj život
Imaš svo vrijeme u danu za sebe. Idealna je to prilika da započneš novi hobi ili da se kreneš baviti s nečim što te već neko vrijeme zanima. Možeš početi snimati za TikTok ili se posvetiti nekom drugom svom interesu. Počni uvoditi neke zdrave navike i rutine koje do sada nisi stigla uvesti.

2.Možeš raditi stvari koje si ti htjela, a tvoj dečko nije
Sigurno ima nekih stvari koje si ti htjela raditi, ali tvoj dečko nije. Možda si htjela gledati neku seriju ili film, ići negdje ili se češće viđati s frendicama – sada to sve možeš bez razmišljanja.

Par 8 znakova po kojima ćeš prepoznati da te dečko želi ostaviti: Ovo su znakovi za alarm

3.Možeš više vremena provoditi s prijateljicama
Da, nema više dečka, osobe s kojom si vjerojatno provodila najviše vremena. To ne znači da ćeš sada biti sama. Imaš prijateljice! Sestru! Obitelj! Sada se možeš više družiti s njima i obnoviti odnose koje si u vezi vjerojatno zapostavila.

4.Možeš flertati s onim slatkim dečkom kojeg si našla na Instagramu
Onaj neki slatki dečko koji ti je zapeo za oko…sad mu se možeš javiti i vidjeti imaš li priliku kod njega. Čak i da ti nitko nije zapeo za oko, solo si i možeš bez problema flertati s nekim tko ti se svidi, bilo vani, u tramvaju ili na društvenim mrežama.

Cura i dečko Veze koje je teško preboljeti: 7 najbolnijih prekida koji ti se mogu dogoditi

5.Navala kreativnosti
Prekid za neke donese i navalu kreativnosti. Ako si netko tko piše, crta, pjeva, svira…prekid i slomljeno srce ti može donesti inspiraciju. Iz prekida se nekad stvaraju najbolja umjetnička djela.

6.Naučila si kakvu vezu i dečka NE ŽELIŠ
Nije uspjelo i sada znaš za ubuduće. Nekada se moraju dogoditi i fejlovi da bi naučili na vlastitim greškama. Sada znaš kako je u vezi s tim tipom dečka i znaš je li to tip za tebe ili ne. Znaš što želiš u sljedećoj vezi i manje su šanse da ćeš završiti s nekim tko je loš za tebe. Nakon prekida ćeš bolje vidjeti sve mane dečka s kojim si bila i kada prođe neko vrijeme, bit će ti drago da niste više zajedno.

7.Idealna prilika za makeover
Prekid je za neke i prilika za makeover izgleda. Puno cura je u posljednje vrijeme objavljivalo na društvenim mrežama svoje transformacije izgleda nakon prekida i stvarno su wow. Prekid nas motivira da se potrudimo oko izgleda i da pokažemo bivšem kakvog je komada izgubio.

ljubav prekid veze bivsi preboljeti kako pozitivne strane prekida život poboljšati nako prekida