Slika nije pronađena
Prekid ili bilo koja druga zemaljska sila ne mogu u potpunosti izbrisati dvije osobe iz njihovih sjećanja. Bio on sporazuman ili ne, ostavit će iza sebe sjećanje na ljubav i emocije.

Bez obzira na fizičku udaljenost, koliko se pretvarate da mrzite jedno drugo, emocije nije tako lako samo isključiti preko noći. Možda ste i blokirali jedno drugo na društvenim mrežama, prestali ste prolaziti mjestima koja ste posjećivali, izbrisali ste zajedničke fotke i pokušali sve moguće da drugu osobu potpuno izbacite iz glave.

Možda se pitate, je li uopće moguće nastaviti dalje i preboljeti osobu s kojom ste bili u vezi? Da. Je li moguće potpuno uklanjanje sjećanja na sve te dane, tjedne, mjesece ili godine? Nažalost ne. I evo istine, ta će sjećanja zauvijek biti dio vašeg života, bez obzira na to je li taj bivši partner trenutno u vašem životu. Već je utvrđena činjenica da je dečkima često teže preboljeti prekid nego curama. No, nakon prekida, nije neprirodno biti znatiželjan i pitati se - 'Voli li me?'.


Ovih 11 suptilnih znakova reći će vam je li vaš bivši još uvijek zaljubljen u vas:

1. Prijatelji vam govore da on ne može prestati pričati o tome koliko vas mrzi.

Ah, taj obrambeni mehanizam! Ako ima vremena pričati o vama - čak i ako to nešto ponižava, morate znati da i dalje gaji osjećaje prema vama. Time što priča o tome koliko vas mrzi, on zapravo pokušava prikriti svoje preostale osjećaje prema vama. Zna da je neprihvatljivo i dalje vas voljeti, pa na kraju kaže drugima koliko ste zlobne i osvetoljubive i da vas mrzi! Kad je netko istinski prebolio nekoga onda ostavljaju tu osobu u prošlosti i nikad ju nemaju potrebu spominjati u sadašnjosti.

2. Često vam šalje poruke ili vas zove ako je pod utjecajem alkohola.

Ako ima naviku pijenja, ovo je pod obavezno! Čak i ako ne primate pijane pozive od njega, sigurno dobijete koju poruku. Koliko god to zvučalo glupo, to znači da ste mu i dalje na pameti.


3. Potajno održava kontakt s članovima vaše obitelji.

Ima li brojeve vašeg brata, sestre ili roditelja? Ako je tako, sigurno će ih kontaktirati s vremena na vrijeme kako bi saznao što se trenutno događa u vašem životu. Još ne može prihvatiti da mu se značenje u vašem životu smanjilo.


4. Često vas netko nazove, šuti i onda prekine poziv.

Primite li često pozive s različitih, neidentificiranih brojeva? Ako da, to bi mogao biti vaš bivši dečko. Kad se javite na te pozive, osoba s druge strane nikada neće progovoriti ni riječ, ali znate da tišina nije zbog neke tehničke greške. Postoji netko na drugom kraju linije, ali nije baš siguran što reći. Ti pozivi obično završe tako da osoba na drugom kraju samo prekine.



5. Njegovi postovi na društvenim mrežama odnose se na izgubljenu ljubav.

Kad scrollate društvenim mrežama (ako ga još niste blokirale!) možete vidjeti ogroman broj tužnih pjesama, ljubavnih citata i linkova o izgubljenoj ljubavi koje je objavio. Ako su svi njegovi postovi nekako vezani uz izgubljenu ljubav, slomljeno srce, bol i izdaju, velika je vjerojatnost da su ti postovi za vas!

6. Nasumično bira nove 'žrtve'.

Ako stalno ide na dejtove s novim ljudima, stvara profile u aplikacijama za online upoznavanje i dejtanje u roku od nekoliko tjedana nakon prekida, još uvijek vas nije prebolio. Ljudi često traže nekog drugog kada pokušavaju nastaviti dalje i preboljeti bivše, pa tako i on radi točno to.


7. Počeo se praviti važan.

Je li promijenio u posljednje vrijeme? Objavljuje li svako svoje postignuće, svaku aktivnost kojom se bavi i svaku pojedinu stvar koja se događa u njegovom životu na društvene mreže? Ovo je njegov način na koji vama pokašava pokazati kako se dobro snalazi i bez vas, što ipak znači da ste mu nekako još uvijek važni.

8. Kad ste u njegovoj blizini, čini se da se jako trudi da se ne raspadne.

Obratite pozornost na to kako se ponaša kada ste u njegovoj blizini. Izgleda li izgubljeno, slomljeno, bolno? Mijenja li se naglo njegov govor tijela kad se vi pojavite? Ako mu je još uvijek stalo do vas, vaša puka nazočnost je dovoljna da mu se noge odsjeku. To je zapravo vrlo jasan znak da još uvijek gaji duboke osjećaje prema vama.



9. I dalje koristi stvari koje ste mu poklonili.

Da li ga i dalje primjećujete kako nosi odjeću koju ste mu jednom poklonili? Ako nosi odjeću i koristi druge stvari koje ste mu poklonili, ti predmeti mu vjerojatno služe kao prijelazni objekti nakon što vas je izgubio. To je njegov način da se podsjeti da je jedan dio vas još uvijek blizu njega.


10. Njegovi prijatelji vas 'prate'.

Njegovi prijatelji, koji su nekoć bili vaši zajednički prijatelji, redovito se informiraju o vašem životu. S vremena na vrijeme vas kontaktiraju kako bi provjerili jeste li dobro ili što ima novog u vašem životu. Također, mogli bi vas pitati imate li nekoga novog dečka ili simpatiju. Ti podaci sigurno nisu samo za njih, već i za njega.


11. Devastiran je kad sazna da ste započeli vezu s nekim novim.

Muškarci su prilično natjecateljski raspoloženi kada su u pitanju ljubavni odnosi. Ako se ponaša čudno - postaje ljut, bijesan od ljubomore, agresivan nakon što sazna da ste pronašle neki novi ljubavni interes, sigurno vas još nije prebolio.


Poanta
: Ovi znakovi su ključni u tome da saznate kako se on osjeća jer će vam oni pomoći da donesete odluku o tome kako se nositi s bivšim -  hoćete li mu se vratiti ili ćete ipak ostaviti stvari točno onakvima kakve jesu?


Foto: Giphy/ Freepik

M.S.K.

Pogledajte još:

Nemojte biti ribe poput Shawna i Camile! Ovih 15 tajni o ljubljenju znaju samo najbolje ljubilice

Ovih pet stvari cure obično rade nakon prekida – zbog njih se osjećaš još gore!

Prokuži njegove igrice na vrijeme: Ovako te dečko manipulator vrti oko malog prsta – ali ne više!

ljubav znakovi Prekid bivsi preboljeti savjeti

Još vijesti