Par

Donosimo ti par znakova po kojima ćeš moći naslutiti da se tvoj dečko polako odljubljuje. Možda ga veza s tobom guši ili se možda pojavila neka druga za koju je zainteresiran, no jedno je sigurno – veza vam je osuđena na propast.

Nauči pročitati znakove na vrijeme, kako te ništa ne bi iznenadilo.

1. Na tvoja pitanja odgovara kratko i šturo

Odjednom se zatvorio u sebe. Za sve što ga pitaš, odgovara s: „da“, „ne“ ili „ne znam“? Ako tvoj dečko osjeća bliskost s tobom, imat će potrebu podijeliti s tobom ono što mu se dogodilo tijekom dana, što ga je razljutilo, razveselilo ili što ga muči. Njegova šutljivost znak je za alarm.


2. Nema nikakvih planova za budućnost

Ti možeš već zamisliti smjer kretanja vaše veze. Planiraš u kojem biste gradu nastavili studirati, gdje biste se mogli zaposliti nakon srednje ili čak maštaš o tome kako biste mogli skupa živjeti. Kad ti kreneš pričati o takvim temama, on sliježe s ramenima, govori „ma gdje je to, nema smisla još o tome razmišljati“. To znači da ne vidi budućnost s tobom, ali ti to nema hrabrosti reći u facu.


3. Njegovi su prijatelji uvijek ispred tebe

Ako je netko u vezi, ne znači da treba zanemariti svoje prijatelje. Dapače, nezdrave su veze gdje jedna strana brani drugoj održavanje prijateljstava. Međutim, u tvojem slučaju, njegovi su prijatelji uvijek ispred tebe. Ti planiraš izlazak u kino, ali šteta, zakasnila si, on je već dogovorio tekmu s dečkima. Ti si imala loš dan i samo ti treba zagrljaj, ali on radije visi sa svojom škvadrom u kvartu i briga ga za tebe.


4. Nema odgovora na tvoje poruke

Nakon cijelog dana što se niste čuli, pišeš mu prvo poruku, a onda ga i zoveš, međutim, on se ne javlja. Drugi dan dobivaš tek običnu poruku, u kojoj ti se niti ne ispričava, već samo kaže da je bio preumoran da bi ti se javio.

5. Tajnovit je

Uhvatila si ga kako krišom provjerava svoj telefon i odjednom ga brzo sakriva ili zaključava, kad vidi da mu se približavaš i da bi ga mogla uhvatiti u nekim „nečasnim radnjama“, dok se dopisuje s drugom. Ima dana kad uopće ne znaš gdje je, kako mu je i s kim provodi vrijeme. U svakoj si vezi partneri moraju dati prostora i to ne znači da moraju jedno drugome pratiti svaki korak 24 sata na dan, ali nije niti normalno da se ne čujete po par dana. Ako ti se on nema potrebe javiti, tu nešto ne štima.

6. Na tvoje pokušaje da dopreš do njega, govori ti da ima „osobnih problema“

Znači da ima nešto o čemu ne želi razgovarati s tobom. Ti ga svejedno pritišćeš kako bi iscijedila iz njega informacije, što završava svađom. U vezi nema osobnih problema, nema „mojeg“ i „tvojeg“ problema, već su problemi „zajednički“. Očito je da sve što on planira jest pobjeći od tebe, jer da je drugačije, tražio bi te za savjet kako da riješi ono što ga muči.

7. Izbjegava kontakt očima

Nema više onog zaljubljenog gledanja u oči, nema romantičnog držanja za rukice dok šećete parkom, dapače, imaš osjećaj kao da te u posljednje vrijeme izbjegava zagrliti ili poljubiti. Ako nema tih malih sitnica, nema niti ljubavi.

8. Postao je bezobrazan

Isplanirala si neku zajedničku aktivnost, no on u zadnji čas otkaže. Znači da ne poštuje tebe i tvoje vrijeme. Nešto ti je već odavno obećao, ali to nikako da ispuni. Kad mu kažeš kako se osjećaš, odjednom te krenuo omalovažavati i optuživati kako dramiš bezveze. Sve to spada u nekulturno ponašanje i upućuje na osobu koja te uzima zdravo za gotovo, jer više nije zainteresirana za tebe.

 

Prekid prekid veze kako prepoznati da te dečko želi ostaviti

Još vijesti