ljubljenje

Između muškog i ženskog spola postoji dosta nerazumijevanja, a ovo je samo jedno od njih. Radi se o ljubljenju. Jedna je cura istaknula i napokon na glas rekla nešto što sve djevojke misle.

Koliko god da ti je veza sretna i zdrava, složit ćeš se s ovim. Volimo se svi ljubiti sa svojim dečkom, logično, ali jedna stvar većini cura smeta kada je u pitanju ljubljenje. I zbog te jedne stvari nemamo uvijek volje za ovakvim intimnim aktivnostima. Dečki svako ljubljenje ili maženje pročitaju kao 'želi seks'. I to je krajnji cilj svaki put kada se počnemo ljubiti s njima ili maziti. Nikada ne može ostati na tome, uvijek očekuju da se ide do kraja. Ako ste se počeli ljubiti, kao da si potpisala ugovor da želiš ići do kraja. A cure nekada samo žele malo nježnosti i ljubljenje koje ne vodi nigdje, koje je samo to, ljubljenje. I zbog toga cure puno puta ne žele seks i budu distancirane.

@crocodilecamm #womenshealth #womenswellness #closethegap #intimacy #marriage #physicaltouch #lovelanguage #physicalintimacy original sound - erica.stubblefield9

Ova je cura to otvoreno rekla i sada je svima drago – jer se slažu s njom. U komentarima su se cure složile da je totalno u pravu i da je s dečkima uglavnom ili sve ili ništa po tom pitanju. Kao da misle kako ljubljenje uvijek mora voditi do nečega više. Ali NE MORA. Nažalost, previše dečki to ne shvaća. I zato cure priznaju da radije neće niti poljubiti dečka ili se maziti, jer znaju da će se on na kraju naljutiti kada mu kažu da je to to i da ne žele dalje. Nemoj se nikada osjećati krivo ako ne želiš ići dalje, u bilo kojem trenutku možeš zaustaviti sve i reći mu da nisi u moodu.  

Pogledajte još:

Odvratne stvari koje većina nas čuva i ne želi baciti u smeće – 6 njih kojih bismo se trebali odmah riješiti

Dečka su u školi svi zezali zbog debljine – krenuo je raditi na sebi i sada izgleda bolje od svih njih

Fotografkinja ima trik uz koji parovi uvijek ispadnu slatko – mnogi misle da se radi o suludoj ideji

veza cure i dečki ljubljenje smeta curama

Još vijesti