Slika nije pronađena

Neke stvari jednostavno dođu prirodno kada se nađemo oči u oči s njima, a ista je stvar i s ljubljenjem. Naravno da želiš ostaviti što bolji dojam i izgledati kao da znaš što radiš, a ovih će ti sedam savjeta pomoći u tome.

Svi koji se nisu još nikada poljubili uvijek imaju jedno glavno pitanje koje ih muči: što točno raditi s jezikom? Ako su ti francuski poljupci totalna nepoznanica i ne znaš uopće što i kako raditi ili se pitaš radiš li sve kako treba, ovih sedam savjeta bi ti moglo malo rasvijetliti cijelu situaciju. Impresioniraj simpu svojim vještinama, a evo što sve možeš raditi s jezikom dok se ljubite:

1. Preuzmi inicijativu i pokreni poljubac

Parovi obično ne krenu odmah s francuskim poljupcima, već netko mora prvi inicirati, a ako ti želiš preuzeti kontrolu i biti ta koja će inicirati ovakav poljubac, možeš to napraviti tako da jezikom lagano dotakneš simpine usne i vidiš kako će reagirati. Ako otvori usta, onda možeš nastaviti sa svojim planom, no ako mu usne ostanu i dalje čvrsto zatvorene, znači da možda ipak još nije spreman na ovaj poljubac.


via GIPHY


2. Polako pomiči jezik

Jedna od najvećih greški koju možeš napraviti kod ovakvog poljupca je da prebrzo pomičeš jezik. Imaj na umu da ovo nije utrka čiji će se jezik brže pomicati. Ovo neće impresionirati osobu s kojom se ljubiš, zato uzmi vremena jer nigdje vam se ne žuri i pomiči ga polako.

3. Pomiči jezik u kružnim pokretima

Ako uopće nemaš pojma što raditi s jezikom, najbolje je rješenje da ga pomičeš u kružnim pokretima, a u kojem smjeru ili kako, ovisi samo o tebi. Možeš ići u smjeru kazaljke na satu, obrnuto ili raditi neke druge oblike.

4. Pokušaj pisati abecedu jezikom

Ukoliko se bojiš da će tvoji pokreti jezikom postati preponavljajući, možeš pokušati 'pisati' abecedu jezikom ili neku riječ. Na ovaj ćeš način pomicati jezik u različitim smjerovima i ne moraš se brinuti da će simpi ljubljenje s tobom biti dosadno. Naravno, jednom kada se navikneš na ovakvo ljubljenje, nećeš više toliko razmišljati o tome što radiš već će ti sve dolaziti prirodno.


via GIPHY


5. Prođi jezikom uzduž simpinog uha

Nigdje ne postoji pravilnik o ljubljenju koji nalaže da vaši jezici moraju ostati na području usana. Možeš dodatno začiniti stvari tako da mu jezikom prođeš uzduž uha ili nježno gricneš uho, što je samo jedan od primjera. Nemoj se bojati izaći izvan okvira, stroga pravila kako ljubljenje mora izgledati ne postoje.  

6. Prođi jezikom po vlastitim usnama

Nemoj zaboraviti voditi brigu i o svojim usnama. Iako ovo zapravo može dodatno isušiti usne dugoročno gledajući, u redu je proći jezikom preko njih prije poljupca kako bi ih navlažila. Naravno, ako imaš pri ruci balzam za usne, iskoristi njega.


via GIPHY


7. Ne guraj jezik simpi duboko u usta

Zadnja stvar koju je dobro imati na umu je da ne pretjeraš. Ne želiš da se tvoj jezik nađe preduboko u simpinim ustima, to nikome sigurno nije dobro. Nemoj cijelo vrijeme dok se ljubite inzistirati na francuskim poljupcima već sve začini i kojim 'običnim' poljupcem.

Foto: Pixabay/ Giphy

M.T.

Otkrij kako poljubiti simpu tako da te nikad ne zaboravi – donosimo devet savjeta stručnjaka

Male pogreške kojima kvarimo savršeni poljubac – nemoj ih više nikad ponoviti!
Kad je pravo vrijeme – s koliko godina bi se trebala poljubiti prvi puta?

Pogledajte još:


poljubac Jezik ljubljenje francuski poljubac

Još vijesti