cura i dečko

Iako se možda čine kao komplicirane, cure to doista nisu. Nekada im je potrebno samo malo više pažnje nego dečkima, a svega nekoliko riječi u ovih nekoliko rečenica je dovoljno da im uljepšaš cijeli dan!

Curama su nekada dovoljne samo sitnice da ih dečki u potpunosti usreće. Njima je to glupo jer oni možda te sitnice ne doživljavaju na isti način, ali nekada se zaista ne moraju puno truditi i skidati zvijezde s neba da bi im udovoljili. Kako piše Your Tango, dovoljno je svega jedna rečenica, poput jedne od ovih 6, da svojoj curi uljepšaš ne samo cijeli dan, nego vjerojatno i cijeli tjedan!

1.Ti si mi dovoljna.

via GIPHY

 

Zbog ove izjave dečki će dobiti njezino puno povjerenje. Kada curi izjaviš da ti je samo ona dovoljna, u moru drugih djevojaka, nećeš se više uopće trebati puno truditi.

2.Cijenim te.

via GIPHY

 

Cure često razmišljaju o tome cijene li ih dečki ili ne. Ako joj to dodatno naglasiš, ona će biti presretna, a možeš joj i navesti neke stvari zbog kojih je cijeniš da vidi na što točno misliš.

3.Kako si?

via GIPHY

 

Zvuči glupo, ali najbolji način kako možeš doći do njezinog srca je da je iskreno pitaš kako je. Ne samo tako, već da je pitaš jer te to istinski zanima, a cure to zaista cijene.

4.Podržavam te u svemu.

via GIPHY

 

Ponekad je podrška najbitniji segment veze ili nekog ljubavnog odnosa. Neki možda nemaju podršku roditelja i prijatelja pa je zato ova rečenica izrazito bitna jer tu podršku predstavljaš ti njoj, a ona će biti presretna!

5.Sretan sam s tobom.

via GIPHY

 

Ova rečenica može ti u potpunosti promijeniti tijek odnosa s njom. No, nemoj ju uzimati zdravo za gotovo i izgovarati ju tek tako jer ćeš ju tek onda povrijediti.

6.Naručio sam pizzu.

via GIPHY

 

Ako cure nešto može razveseliti, onda je to hrana, a i sigurni smo da bi se sve složile s time. Zato je ovo jedna rečenica koja nije možda toliko osjećajna i ljubavna, ali izaziva sreću kod cura!

Zaljubljeni par Zašto ti svaka veza traje kratko? Cure nesvjesno na ovih 6 načina plaše dečke već na početku

Flertanje Ako ti simpa ne daje dovoljno pozornosti – uz ovih 10 suptilnih načina dobivaš pažnju od SVAKOG dečka

ljubav rečenice koje cura voli čuti svega nekoliko riječi vesela djevojka

Još vijesti