Galerija Zaljubljeni par Pušta te da uzmeš zadnji komad pizze/kolača/bilo čega Kupi ti neku sitnicu kada to ne očekuješ – poput omiljene čokoladice ili sladoleda +9 Slika te u random trenucima i ima u mobitelu pravu kolekciju tvojih slika

Iako je nekada lijepo čuti da te netko voli, još je bolje kada ti osoba to dokaže svojim gestama. Onda znaš da to stvarno i misli. Ove se geste mogu činiti male, ali imaju puno veće značenje.

Geste uvijek imaju veću vrijednost od riječi, jer riječi ne moraju biti iskrene, ali s gestama možeš vidjeti koliko je nekome stalo, ili koliko nekome nije stalo. Pogotovo u vezi. Lako je nekome reći da ga voliš, ali to stvarno i ne misliti. S druge strane, ako te netko voli, onda će ti to svakodnevno pokazivati i na druge načine. Male geste nekada niti ne primijetimo ili im ne pridajemo veće značenje, a trebali bi, jer one ti mogu reći puno toga. Koliko si sljedećih gestu vidjela u dečkovom ponašanju u posljednje vrijeme? Sve? Ili ni jednu? One otkrivaju koliko mu je stvarno stalo i koliko ima istine u njegovim riječima. Pogledaj u galeriji iznad koje su to male geste koje potvrđuju da te netko voli. Ako ih nema u tvojoj vezi, to ti isto nešto govori, nažalost ništa dobro.

Cura i dečko Dečki otkrivaju: Kako prepoznati da si mu samo kratkotrajna zabava i da ne želi ništa ozbiljno s tobom

cura i dečko zamišljeni 'Mali' problemčići u vezi koji ne nestaju: Ovih 13 se s vremenom pretvore u velike probleme

veza osjećaji volim te dokaz da te stvarno voli male geste voli li te

Još vijesti