Slika nije pronađena

Niste imali još onaj razgovor o tome što ste i nije te pitao hoćeš li mu biti cura, ali to ne znači da mu nije stalo. Dapače, možda on tebe smatra svojom curom i podrazumijeva da nema potrebe za ikakvim dodatnim razgovorom.

Dečki su čudna bića i ne rade uvijek stvari koje se nama curama čine logičnima. Nama se podrazumijeva da treba biti onaj razgovor kada te pita hoćete li biti zajedno i od tada ste zajedno. Ali izgleda da dečkima to uvijek nije baš tako. Oni nekada smatraju i da ste zajedno iako to još niste službeno odredili. Ti se zabrinjavaš sviđaš li mu se dovoljno da bude u vezi s tobom, a on se već smatra u vezi s tobom. Je li to slučaj i kod tebe? Prepoznat ćeš po ovim znakovima. Ako ih pronalaziš u vašem odnosu, onda ti to pokazuje da te itekako smatra svojom curom.

1.Svaki dan se čujete
I on bude taj koji će se javiti prvi ako vidi da se taj dan ti ne javljaš. Ne bi ti se sigurno javljao da nije ozbiljno zagrijan.

2.Uvijek se vikendom vidite
Kakve god da imao obaveze, barem će jedan dan u vikendu, a ako može i više njih, osloboditi za druženje s tobom. Zapravo, hvatat će svaku priliku koju može da se vidi s tobom, pa makar i na kratko.

cura i dečko Kada je pravo vrijeme u vezi za reći po prvi put 'volim te' – i tko bi to trebao reći prvi

3.Objavio je vašu fotku na nekoj od društvenih mreža
Ne smeta mu ako to znači da će izgubiti dio djevojaka koje su zagrijane za njega, jer njemu si samo ti bitna. Pogotovo ako je dodao i koje srčeko u opis objave ili neki opis koji pokazuje da je tvoj.

4.Ne skriva mobitel od tebe kada mu dođe poruka
Ne smeta mu ako vidiš tko mu šalje poruke ili ako vidiš koji mu je pin ili potez za otključavanje mobitela. Ne skriva ništa od tebe i to ti jasno daje do znanja.

5.Gledate filmove/serije zagrljeni i mazite se bez da to vodi negdje dalje
Samo želi biti zagrljen s tobom i pokraj tebe, ne koristi to kao priliku da ti uvuče ruku pod majicu ili da te nagovori na seks. Samo želi tvoju blizinu. Jasno ti je tu da ima dobre namjere i da te ne pokušava iskoristiti.

6.Njegovi ljudi znaju za tebe, a tvoji za njega
Ne skriva te. Mama mu zna da se druži s tobom, upoznala si njegove prijatelje, nije da nitko ne zna da ti postojiš, naprotiv, svi znaju da se tu nešto događa. I sigurno ga kad te nema u blizini zezaju za to da si mu cura. A njemu ne smeta.

Slika nije pronađena KVIZ: Jesi li dečku prioritet ili mu je nešto drugo bitnije od tebe?

7.Jasno ti je dao do znanja da mu se sviđaš
Bilo da te poljubio, da te gleda non stop, da ti daje komplimente, trudi se oko tebe, smišlja načine kako da te usreći, poziva te na druženja… jasno ti je da mu se sviđaš, samo sama sebi ne dopuštaš povjerovati da je to stvarno to jer ne želiš ostati razočarana.

8.Ne događa se da na par dana nestane i onda se javi kao da se ništa nije dogodilo
Znaš što se događa u njegovom životu, nema razdoblja kada samo ispari, bilo na nekoliko sati ili nekoliko dana. Kada se tako nešto i dogodi, uvijek će ti sam ići objasniti što se dogodilo bez da ga ti i stigneš pitati.

9.Radi planove s tobom za nešto u bliskoj (ili daljoj) budućnosti
Nije mu problem niti napraviti neke planove s tobom za mjesec dana ili za ljeto. Očito je da očekuje i planira da ćeš ti biti u njegovom životu i tada.

ljubav veza definiranje veze cura jesi li mu cura smatra te svojom curom kako dečki razmišljaju

Još vijesti