U iščekivanju odgovora

Ženska intuicija je često puta nepogrješiva pa ako ste već otvorili ovaj članak znači da imate sumnje kako vam vaš dečko nije više vjeran.

Veze na daljinu su uvijek teške za održavanje, jer znate kako kažu; daleko od očiju, daleko od srca. Pa ako ste već posumnjali da s vašom vezom i vašim dečkom na daljinu nešto ne valja, onda je to očito tako.

Donosimo vam top 8 znakova kojim ćemo vam samo potvrditi ono što u sebi duboko znate, a to je da on sigurno ima negdje neku drugu i da više nije zainteresiran za vas.

1. Njegov raspored odjednom nema smisla

Prije vam je uvijek znao slati poruke i govoriti vam kako će izgledati njegov sljedeći dan. Čak i ako je vaš dečko stotinama kilometara daleko, ako mu je stalo do vas, reći će vam otprilike što planira i kako će provoditi svoje slobodne sate.

Laganje Najčešće fraze koje koriste lažljivci: Što to izgovaraju učestalije dok vas pokušavaju obmanuti?

2. Nije dostupan za vaše pozive

Sasvim je razumljivo da vaš dečko ne može razgovarati s vama u toku dana, dok je na poslu, školi, fakultetu i slično. No, ako vam se ne javlja u ono doba dana kad bi obično trebao biti slobodan ili navečer, kad su manje-više svi dostupni, svakako da tu nešto smrdi. Pa zar ne nosimo mobitele posvuda sa sobom? Možda vam se ne može javiti u svoje inače slobodno vrijeme, zato što ga provodi s nekim drugim.

3. Uvijek se vi njemu morate prve javiti

Prije ste se čuli svaki dan i slali si slatke poruke. Malo po malo došli ste do toga da može proći dan ili dva da se uopće ne čujete. Uvijek ste vi ti koji prvi započinjete komunikaciju i šaljete poruku da ga pitate kako je i gdje je. Očito je da on nema hrabrosti baš prekinuti s vama, ali pokušava minimalizirati kontakte.

4. Priče su mu nedosljedne

Jednostavno rečeno, uhvatile ste ga više puta u malim bijelim lažima. Možda vam je pričao kako ide nekud van s prijateljima, a onda je u potpunosti zaboravio na taj izlazak kad ste ga kasnije spomenuli ili pitali nešto na temu toga. Može se on vaditi na zaboravljivost ili zbunjenost, ali budimo iskrene – on je mladić, a ne devedesetogodišnjak s Alzheimerom. Očito je da je negdje bio vani, samo to nije bila nikakva muška ekipa.

 

5. Više ga ne zanima vaš život

Ako je prije bio znatiželjan u vezi toga što se događa u vašem životu, a sad jedva nešto prokomentira kad mu pričate svoje dogodovštine, to znači samo jedno: vaša veza na daljinu mu je dosadila, baš kao i vi.

6. Ne flertuje više kao prije

U posljednje vrijeme primijetili ste kako su vaše slatke šale ostale bez odgovora, a vaši pokušaji flerta preko poruka prođu nezapaženo. Ako se ovo dogodilo više puta, mora vam biti jasno da se vaš dečko na daljinu pokušava kloniti ovakvih vrsta interakcije. Ako ne želi koketirati s vama, znači da koketira negdje s nekom drugom.

 

7. Odgađa planove i ideje za ponovni susret

Normalno je da svaki par koji održava vezu na daljinu, planira i veseli se idućeg ponovnom susretu. Ako vaš dečko odjednom nema ideju kad biste se ponovno mogli susresti, to pokazuje nedostatak njegovog interesa. Logika je vrlo jednostavna: oni koji su zaljubljeni i vole, težit će tome da budu ponovno zajedno.

Uplakana djevojka s mobitelom u ruci Vaš dečko „lajka“ slike drugih cura? Što napraviti i kada imate razlog za zabrinutost?

8. Ako mu postavite primjedbe na njegovo ponašanje, on se ljuti ili brani

Ako ste se već odvažili i rekli mu kako ste primijetili promjene na njegovom ponašanju, umjesto da bude spreman razgovarati, on se ponaša uvrijeđeno i iznervirano. Optužuje vas da si nešto umišljate i da ga napadate bez razloga. Možda s tom nekom drugom nema ništa još tako ozbiljno, možda vas još nije uvijek u potpunosti spreman pustiti pa vas ima u rezervi za svaki slučaj. No jedno je sigurno, nervozne reakcije samo su dokaz da vaše sumnje nisu neopravdane.

 

 

Veza na daljinu dečko na daljinu znakovi da veza na daljinu propada dečko na daljinu vas vara kako znati da me dečko vara

Još vijesti