Sarah i Luke

Sarah Dorough i Luke Bond su fitness instruktori koji su se upoznali na Instagramu u prosincu 2021. Luke je s Novog Zelanda, a Sarah iz Suffolka u SAD-u.

Iako su tisućama kilometara udaljeni jedno od drugog, čuli su se i viđali preko videopoziva svaki dan i tako se rodila ljubav.

U srpnju 2022. dogovorili su svoj prvi susret uživo. Luke je putovao čak 32 sata iz Wellingtona kako bi se konačno susreo sa Sarah u njezinom domu u Suffolku.

Drugi puta su se vidjeli kad je Sarah došla posjetiti Lukeovu obitelj ovog prosinca za božićne praznike. Tada ju je Luke iznenadio i na obiteljskom kampiranju, izvadio prsten i postavio sudbonosno pitanje hoće li se udati za njega.

 

 

Sarah je pristala i mladi par sada planira vjenčanje. Još ne znaju koji će kontinent odabrati za zajednički život, ali za početak planiraju kako će se opet vidjeti u travnju, kad Luke dolazi kod Sarah.

Do tada im ostaju razgovori preko kamere, iako je Sarah priznala da zbog razlike u vremenskim zonama takva komunikacija nije uvijek jednostavna.

 

 

„Stvarno se borimo, ali također imamo nekoliko stvari koje radimo kako bismo poboljšali vezu na daljinu, poput pravilne komunikacije, davanja prioriteta našim pozivima i povjerenja jedno u drugo“, prenio je izjavu Daily Mail ove dvadesetjednogodišnjakinje.

Godinu dana veze na daljinu i nakon samo dva susreta uživo, ovo se dvoje odlučilo na tako veliki korak u životu. Možda ishitreno, možda i nije, ali su svakako dokaz da i veze na daljinu mogu uspjeti. 

 

Veza na daljinu zaprosio je nakon drugi puta

Još vijesti