Veza na daljinu

Veze na daljinu su itekako moguće i mogu izdržati teret udaljenosti, ali ipak su malo drugačije od standardnih veza. Ovdje vrijede neka pravila kojih bi se trebali držati ako želite uspjeti.

Nije lako kada si ti u jednom gradu, a dečko u drugom na drugom kraju države ili kada ste u različitim državama ili na različitim kontinentima. Nije idealna situacija, ali daljina vas ne mora razdvojiti. Pogotovo ako se radi o situaciji koja će se s vremenom riješiti i znate da ćete kroz neko vrijeme ipak (opet) biti na istoj lokaciji. Veze na daljinu nisu lagane, ali nisu niti osuđene na propast. Možete preživjeti to razdoblje, ali nemojte niti slučajno raditi neku od ovih 9 greški jer bi vas one mogle koštati veze. Kada je u pitanju ovakav tip veze, sljedeće greške mogu biti kobne.

1.Nemate pravila
Daljina može biti problem ako nemate nikakva pravila u svojoj vezi. Za ovakav tip veze je to jako bitno. Da bi bili na istoj stranici, morate imati otvoren i iskren odnos, da netko ne bi kasnije bio povrijeđen. Od toga kako će vam veza izgledati, koliko ćete se često čuti, hoćete li se viđati i s drugim ljudima ili koliko ćete se često viđati uživo.

2.Komunikacija vam je loša
Komunikacija je ključna u svakoj vezi, a pogotovo u onoj na daljini. Ako ovdje nema komunikacija ili je loša, nema vam spasa. Možda je za vašu komunikaciju bolja opcija da kad god možete imate video call umjesto samo dopisivanja.

Cura i dečko na spoju Pitanja koja možeš pitati dečka o njegovoj bivšoj vs. pitanja koja nikada ne bi trebala pitati o njoj

3.Dopuštate drugima da vas uvjere kako nema šanse da uspijete
Nemoj dozvoliti drugima da ti uđu u glavu. Uvijek će biti onih koji će ti pametovati i govoriti da takve veze nikada ne uspijevaju i da bi ti bilo bolje da si nađeš dečka koji će ti biti bliže. Uvijek će biti hejtera, a ti ih samo trebaš ignorirati.

4.Nema dogovoren datum kada ćete se vidjeti uživo
Nije loše imati plan. Dogovorite datum kada ćete se sljedeći put vidjeti uživo. Nije bitno je li to za pola godine ili godinu, samo ga dogovorite. Tako ćete se manje brinuti za vašu vezu i bojati što će biti s vama jer znate da ćete se vidjeti.

5.Ne organizirate virtualne spojeve
Samo zato što niste u istom gradu ne znači da ne možete otići na spoj. Virtualni spojevi su mogući. Samo trebaš uključiti kameru i to je to. Možete zajedno gledati filmove, ići u šetnju ili zajedno jesti. Tehnologija je čudo!

6.Stavljaš vezu u prvi plan i zaboravljaš na ostatak svog života
Iako je veza bitna, ne treba ti biti jedini fokus. Nemoj zaboraviti izlaziti s frendicama, živjeti i uživati u drugim stvarima. Da, bilo bi ljepše da je i tvoj dečko tu, ali nije. To ne znači da ćeš život staviti na pauzu dok njega nema. Tako stavljaš preveliki pritisak na vas kao par.

Spoj Najčešće greške koje radimo u svojoj prvoj ozbiljnoj vezi – neke od ovih 16 si već napravila

7.Ne vjeruješ svom partneru
Ako ne vjeruješ svom partneru, nema šanse da će vam i veza uspjeti. Uz komunikaciju, povjerenje je jako bitno. I to ne vrijedi samo za veze na daljinu nego za bilo kakvu vezu. Posebno je ipak taj problem izražen u ovakvim vezama. Moraš mu vjerovati, druge nema. Ako ne možeš, možda ipak onda to nije dečko za tebe.

8.Ne puštaš dečka na miru i morate se čuti non stop
Nedostaje ti jako i želiš biti stalno u kontaktu s njim. Ipak, nemoj ga niti gušiti. Niti bi on trebao tebe gušiti. Čuti se svaki dan ima smisla, ali previše je čuti se svaki dan od jutra do mraka. Granica ipak treba biti. Ovo bi vam moglo postati s vremenom jako naporno i dovesti do prekida.

9.Nabijaš mu osjećaj krivnje jer nije tu
Nije tu, da, ali si znala da će biti tako. Ili ako i nisi znala odmah, saznala si tijekom veze. Prihvatila si to ili se barem pomirila s tim. Nije fer da mu sada nabijaš osjećaj krivnje. Vjerojatno bi i on sam to htio promijeniti čim prije, samo kada bi mogao. Nabijanje krivnje neće pomoći da se prije vidite uživo.

Veza na daljinu ljubav veza greške U vezi dovesti do prekida pravila za vezu na daljinu da uspije

Još vijesti