Slika nije pronađena

Prvi dejt je iznimno bitna stvar u životu svake cure! Pogotovo kada je taj dejt s osobom koja ti se jako sviđa, a ako ga želiš upoznati na brzinu da vidiš je li on vrijedan tvojeg vremena, onda taj dejt morate provesti na jedan od ovih 8 načina!

Ako želiš dečka što bolje upoznati na prvom dejtu, onda taj dejt morate provesti na jedan od ovih načina jer ćeš ga tek tako najbolje upoznati! Neki spojevi, poput izlazaka u klub, nisu idealni ako ga želiš upoznati na brzinu jer tamo cirkulira veliki broj ljudi, a i poprilično je bučno što znači da se nećete moći baš razgovarati. Zato izaberi jedan od ovih 8 načina i uvjeri se je li on vrijedan tvojeg vremena i to već nakon prvog dejta!

1.Obična šetnja
Odlazak u najobičniju šetnju od nekoliko sati je možda najbolja ideja za prvi dejt, pogotovo ako ga želiš brzo upoznati. Tu nećete imati nikakvih distrakcija s obzirom na to da ćete samo šetati, pa ćete se i na taj način najbolje upoznati kroz razgovor.

via GIPHY

 

2.Odlazak u zološki vrt
Odlazak u zološki vrt također je jedna od odličnih opcija za prvi dejt. Ne samo da ćete se puno družiti, već ćeš odmah saznati i neke njegove strahove, ako ih ima, od određenih životinja, a to ćeš najbolje zapamtiti upravo u zološkom!

3.Slušajte glazbu u parku
Osim šetnje, opcija je da samo sjedite satima u parku na klupici i slušate neku zajedničku glazbu. Prvo puštaš ti svoje što slušaš, pa zatim on i tako u krug. Upoznat ćete se bolje jer od glazbe samo niču nove teme za razgovor, a i znat ćete kakvu glazbu preferirate.

via GIPHY

 

4.Odlazak na neki festival s hranom
Festivali su uvijek odlična opcija jer uz laganiju glazbu možete pričati, pijuckati i nešto pojesti, bez da se dovikujete, kao npr. na koncertu. Zato su food truck festivali idealni jer su puno mirniji i tiši.

5.Lunapark
U lunaparku ćeš najbolje vidjeti je li on adrenalinski tip ili nije. To može biti i neki oblik testa za njega, a ukoliko mu se ne svidi, uvijek se možete udaljiti i otići šetati. No, u takvim nekim izlascima poput ovoga upoznaš i drugu stranu te osobe, bez prevelikog truda.

via GIPHY

 

6.Zajedničko gledanje zalaska sunca
Zalasci sunca su često iznimno romantični i osjećajni. Upravo zbog takve atmosfere, postoji mogućnost da on omekša i puno ti se više otvori nego što zapravo bi zbog takve atmosfere. Na taj način ćeš saznati više toga o njemu i puno brže ga upoznati!

7.Vožnja bicikla
Vožnja bicikla je idealan način da vidiš je li on sportski tip ili više osoba za mirnija druženja. Ova ideja za prvi dejt je slična kao onoj u lunaparku jer na taj način možeš upoznati i njegovu drugu stranu koju možda ne bi da ste otišli na običnu kavu.

via GIPHY

 

8.Igranje društvenih igara ili kartanje
Igranje društvenih igara, poput 'Čovječe ne ljuti se' ili 'Monopolyja', ili kartanje 'Una' će ti pomoći da ga bolje upoznaš jer ćeš vidjeti kakav je tip osobe s obzirom na to da se ljudi svoju drugu stranu najbolje pokazuju kada gube u društvenim igrama!

spoj prvi dejt ideje za prvi dejt brzinsko upoznavanje ljubav simpatija

Još vijesti