Slika nije pronađena

Kada idemo na prvi spoj s nekime bit ćemo toliko uzbuđeni da nećemo niti razmišljati o nekim jako bitnim stvarima, poput vlastite sigurnosti. Ovo je za cure itekako bitno.

Jedna je cura krenula s trendom koji je inspirirao i druge djevojke da rade isto jer se pokazalo kao jako dobra ideja. Ovo je idealna prilika da se pretvoriš u FBI jer ti može pomoći da ne napraviš grešku i staviš se u opasnu situaciju. Prije nego što je otišla na prvi dejt s dečkom kojeg je upoznala preko dejting aplikacije, sasvim je slučajno otišla na Google i upisala njegovo ime, čisto da vidi što će joj Google reći o njemu. I rekao joj je da je taj dečko bio uhićen zbog otmice! Naravno da je odmah otkazala dejt.

@shainakaycardwell better not #comfortfood #astrology #cashapp13plus #MyBrawlSuper WHY ARE PEOPLE USING MY SOUND - Aries/iivseii

Ispričala je svoj primjer kako bi upozorila druge cure da naprave isto, jer koliko se god netko činio drag i simpa, ako tu osobu ne poznaješ, svašta je moguće. Sigurnosti nikada previše, a ovo je dobar dokaz koji to potvrđuje. Naravno, liku nije otkrila što je našla, samo ga je pristojno odbila i rekla da je shvatila da ipak nije spremna za dejtanje. I blokirala ga na svim društvenim mrežama. Puno joj je cura zahvalilo za ovaj koristan mali trik i reklo da će ga sada uvijek koristiti prije nego idu na prvi spoj.

Pogledajte još:

Zlatna pravila za uspješan prvi dejt: Drži se ovih 6 najvažnijih i sve će proći dobro

Kako se našminkati za prvi dejt – Koje stvari treba izbjegavati, a koje se preporučuju?

Najgore ideje za prvi spoj: 10 mjesta i situacija koje ti ne bi trebale niti pasti na pamet

prvi spoj prvi dejt sigurnost istražiti prije spoja

Još vijesti