Slika nije pronađena

Umjesto da prekine ili otvoreno pokuša pričati, počne se ovako ponašati. Ovo je samo još jedan dokaz da je komunikacija u vezi itekako bitna stvar.

Kada nam se nešto ne da, onda se oko toga nećemo niti previše truditi. Tako je i sa situacijom kada si u vezi, ali izgubiš zanimanje za tu osobu ili se počneš hladiti. Ponašanje će se promijeniti. Iako bi bilo najpametnije u takvom trenutku to otvoreno reći i popričati o problemu, dečki su rijetko ti koji imaju želju za ozbiljnim razgovorima. Radije će malo po malo sabotirati vaš odnos. Kada primijetiš da se ovako počne ponašati, to ti je znak da mu više nije stalo.

1.Kada te povrijedi ili nešto zezne, ne ispriča se
Ili se pravi kao da se ništa nije dogodilo ili svaljuje krivnju na nekoga drugoga. Umjesto da prizna grešku i ispriča se, neće to napraviti. Šanse da se to isto opet dogodi, u ovakvom su slučaju jako velike.

2.Kada dođe do problema, prestane se javljati
Njegov način nošenja s problemima je ghostanje. Počet će ti odgovarati svakih par sati, neće se javljati ako ga zoveš, bit će ga nemoguće dobiti. Ne da mu se riješiti problem koji se pojavio jer je već otpisao vašu vezu u svojoj glavi i nema se razloga truditi. Zato se u takvim situacijama radije 'sakrije' i ne sudjeluje.

Slika nije pronađena Znakovi da te dečko ne poštuje: Ovih 8 otkriva da mu baš i nije stalo do tebe i vaše veze

3.Svaka odluka koju donese je ono što je najbolje za njega u tom trenutku
Kao da uopće ne misli na tebe. I vjerojatno niti ne misli. Kada počne gledati samo svoju koristi i tebe niti ne pita što bi htjela, to je znak upozorenja da tu nešto nije kako treba biti. Ne mora o svakoj odluci koju donosi pričati s tobom ili uključiti i tebe, ali nekada se to ipak očekuje, ipak ste u vezi.

4.Nikada više nema vremena za tebe
Uvijek je nešto, neka obaveza, netko drugi tko je bitniji, a vremena za tebe jedva nađe. Samo ti dolaze isprike 'joj sorry ne mogu danas' ili 'nisam ti stigao prije odgovoriti'. Nekada je to opravdano jer svi imamo obaveze i ne stignemo se javiti i vidjeti, ali kada to postane svakodnevica, onda počinje biti problem.

Slika nije pronađena Veza vam više nije kao prije? 6 znakova da vam zapravo treba pauza

5.Često je na mobitelu kada ste zajedno
Umjesto da to vrijeme provodi u druženju s tobom, on uvijek nešto radi na mobitelu. Bilo da skrola po društvenim mrežama, dopisuje se s frendom ili igra igricu. Kada mu nešto i pričaš kao da te nije ni doživio.

6.Očekuje da stalno samo ti njega zabavljaš
Ne trudi se pozvati te na dejt, osmisliti što bi mogli raditi za vikend ili gdje da odete na piće. Ako ti ne pokreneš razgovor, bit će tišina većinu vremena. Ako ti ne dođeš na neku ideju, nećete se ni vidjeti ili ćete raditi 'ništa'. Prestao se truditi i na sve što kažeš pristaje bez entuzijazma.

nije mu stalo ohladio se veza dečko problemi u vezi problematična ponašanja izgubio interes

Još vijesti